Ce: Yeni Grande Puntomuz :)
Hayırlı olsun yeni aracınız kazasız belasız sürüşler.
Hayırlı olsun, bu arada aracınız active değil, donanımı yanlış yazmışsınız sanırım...
Teşekkürler, Nasıl Active Değil :) Nereden Anladınız Bunu ?
Daha çok dynamic gibi duruyor. Klimaniz dijital mi?
Alıntı:
mustafayalcin Nickli Üyeden Alıntı
Teşekkürler, Nasıl Active Değil :) Nereden Anladınız Bunu ?
Ayna kapakları, kapı kolları gövde renginde ve sis farlarınız var. Aracınız Active değilde Dynamic yada Emotion olabilir.........
Ama tabi önceki sahibide yaptırmış olabilir, boya işlemi basit sis farıda sanayide hemen takıyorlar :))))
:) Hayır Araç 1.4 Fire Active. Kapı Kolları ve Aynalar Sonradan İlk Sahibi Tarafından Boyanmış, Sis Farı da Aynı Şekilde Sonradan Monte Edilmiş. Klima Analog.
O zaman dynamic görünümlü active...:)
Alıntı:
:) Hayır Araç 1.4 Fire Active. Kapı Kolları ve Aynalar Sonradan İlk Sahibi Tarafından Boyanmış, Sis Farı da Aynı Şekilde Sonradan Monte Edilmiş. Klima Analog.
Hayırlı olsun aracınız. Sakıncası yoksa km. ve fiyat bilgisi verebilirmisiniz.
Kazasız belasız keyifli kullanım diliyorum.
Alıntı:
feyzullah Nickli Üyeden Alıntı
Hayırlı olsun aracınız. Sakıncası yoksa km. ve fiyat bilgisi verebilirmisiniz.
Kazasız belasız keyifli kullanım diliyorum.
Teşekkürler, 100.000 Km. 25 Bin'e Aldım.
Alıntı:
Teşekkürler, 100.000 Km. 25 Bin'e Aldım.
Piyasa yükseldi bu aralar. Ama araç temiz ve sorumsuzsa sizde uzun vadede kullanmayı düşünüyorsanız kesinlikle iyi fiyat. Hayırlı olsun tekrardan.
Alıntı:
feyzullah Nickli Üyeden Alıntı
Piyasa yükseldi bu aralar. Ama araç temiz ve sorumsuzsa sizde uzun vadede kullanmayı düşünüyorsanız kesinlikle iyi fiyat. Hayırlı olsun tekrardan.
Evet Gerçekten Piyasa Uçuk, Yaklaşık 2 Aydır Araç Bakıyordum, Daha Temizini Ankara'da Bulamadım. Bulduklarım da Kafama Yatmadı. Aracın Değişeni Yok Zaten ve sadece Bagaj Kapağında Local Boya Var.
Alıntı:
Evet Gerçekten Piyasa Uçuk, Yaklaşık 2 Aydır Araç Bakıyordum, Daha Temizini Ankara'da Bulamadım. Bulduklarım da Kafama Yatmadı. Aracın Değişeni Yok Zaten ve sadece Bagaj Kapağında Local Boya Var.
Bu modelde arabanın mutlaka ufak tefek bazı işlemleri olur. Kimse cam fanusta muhafaza etmiyor aracını. Mekanik aksamda problem olmadıktan sonra gerisi pek de mühim değil.
Evet Ufak Tefek Şeyler 2. El Araç Alırken Gözardı Edilmeli. Yoksa Araç Bulmak Zor.
Şahine Boya, değişen varmı Diye soran bir memleket burası, öyle demeyin lütfen :) Bu arada Hayırlı Olsun, Kazasız Belasız.
Alıntı:
oguzhancaliskan Nickli Üyeden Alıntı
Şahine Boya, değişen varmı Diye soran bir memleket burası, öyle demeyin lütfen :) Bu arada Hayırlı Olsun, Kazasız Belasız.
Alıntı:
oguzhancaliskan Nickli Üyeden Alıntı
Onlar otomotiv sektörünün değişmeyen ve pek de değişme ihtimali bulunmayan bir gerçeği :) Mekanik aksamda sorun olmadıktan sonra çok detaylara takılmamak lazım. Boyalı arabayı normal piyasanın zaten altında alıyorsun. Satarken de aynı şekilde satacaksın. Çok yakın bir dostum 2006 yılında tamamen boyalı 2000 model 70.000 km'de bir accent alıp Lpg taktı. Şuan araç 220.000 km'yi devirdi ve ustamız motorun yarıda olduğunu söyledi. Rutin bakımlarını vakit geçirmeden eksiksiz yaptırır. 9 yıldır hiç yolda bırakmadı araba ve kazasından dolayı hiçbir sıkıntı yaşamadı. Arabanın ekonomik ömrünün 20 yıl olduğunu söylüyor. Bu da şunu gösteriyor 2020'den önce satmaya niyetli değil :)