Hi-fi sistem ve teyp 200 lira satılan arabamdan kalan
s.a arkadaslar satılan arabamdan tesisat taktıgımda soktugum hı-fı sıstem ve teyp satılık bass bagaja sıgmadı dye ckartp ewe koymustum hiçbir sıkıntısı yoktur teybide degstrdgmden dolayı teybı daha once forumdan bı abıye satmıstım ama mp3 okumamıs oyuzden gerı almıstm teyp kodunu da o sıra servisten almıstım ama unttum teyp mp3 okumuyo bılgnız olsun 2 si 200 lira işime yaramıyo oyuzden arkadaslar ist bahcelievlerdeyım
Ce: Hı-fı sıtem ve teyp 200 lira satılan arabamdan kalan
sadece hi-fi için fiyat alabilir miyim
Ce: Hı-fı sıtem ve teyp 200 lira satılan arabamdan kalan
Ce: Hi-fi sistem ve teyp 200 lira satılan arabamdan kalan
selam
2012 punto lounge var bende.sıkıntı olmadan standart teybe takilabiliyor mu acaba? kablo çekmeye fln gerek var mı?
o konuda pek bılgım yok ama soketlı altyapısı varmıdır bılmıyorum
Alıntı:
tncy53 Nickli Üyeden Alıntı
s.a arkadaslar satılan arabamdan tesisat taktıgımda soktugum hı-fı sıstem ve teyp satılık bass bagaja sıgmadı dye ckartp ewe koymustum hiçbir sıkıntısı yoktur teybide degstrdgmden dolayı teybı daha once forumdan bı abıye satmıstım ama mp3 okumamıs oyuzden gerı almıstm teyp kodunu da o sıra servisten almıstım ama unttum teyp mp3 okumuyo bılgnız olsun 2 si 200 lira işime yaramıyo oyuzden arkadaslar ist bahcelievlerdeyım
hi-fi ye talibim kardeşim özelden msj attım.
Hifi kutusu 2008 mjet dynamic 5 kapıya bağlanabilirmi arkadaşlar. Yani bagajın sağında bununla ilgili tesisatı çekilimidir orjanal olarak. Bilgisi olan varmı bu konuda? Birde nette orjinal hifi ile ilgili bir tane olumlu yazı bulamadım. Gerçekten çokmu kötü bu kutunun performansı? Varlığıyla yokluğu belli olmuyor diyorlar yer kaplaması dışında.😐
hifi için özel mesaj attım...
Sato sen yeni satmadin mi [emoji1]