Merhaba arkadaşlar.Bugün aracımın kızdırma bujilerinden birini değiştrmek üzere servise gittim.Bir saat içinde aracın teslimine beklerken.Servis yetkilisi enjektörlerde sorun olduğunu revize edilmesse ileride daha çok sıkıntı çıkaracağını söyledi.Ben de açıkçası daha büyük arızadan çekindiğim için revize edilmesine onay verdim.Bosch tan pompacı geldi ve enjektörleri söktü.İki enjektör normal gözüküyordu ancak diğer ikisi berbattı.Resmen kurum değil de katran bağlamıştı.Enjektörleri öyle görünce şaşırdım.Aracı aldığımdan beri yakıta dikkat ederim.Yüzde doksan FİAT ın tavsiye ettiği firmadan mazot almışımdır.Şöyle bir araştırma yaptım da genelde enjektör değişimi yada revize işlemi 100 den sonra yapılıyor. Aracım 2011 model ve 45000 km de olmasına rağmen böyle bir durumun olması tuhafıma gitti.Aracın bir bakımına ait ödemesi bitiyor, daha biri biter bitmez diğeri başlıyor.Vallahi bıktım artık bu aracın masraflarından.Bu arada revize artı bir kızdırma bujisi değişimi toplam 425 tl tuttu.Sizce bu fiyat normal mi.Konuyla ve fiyatla ilgili yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.