Kitap Kampanyası için Yardım Talebi
Arkadaşlar Merhaba,
Şanlıurfa Viranşehir ilçesi Dikmeler Ortaokulunda eğitim gören öğrenciler için 5-6-7-8 sınıflara uygun hikaye kitapları, Milli Eğitim Bakanlığı 100 Temel Eser Kitapları ve evimizde kullanmadığımız eski ansiklopedilere ihtiyacı vardır.
Yardım edebilecek arkadaşların benimle irtibata geçmesini rica ederim.
Şimdiden teşekkür ederim. Sevgilerimle.
Ce: Kitap Kampanyası için Yardım Talebi
ya abi bende varda roman falan yok ya sözlük falan var yani atlas sözlük mözlük 6-7 tane çıkar bide çılgın türkler kitabı var uyarsa kargolayım
Kardeşim teşekkür ederim. Sana iletişim bilgilerini yazarım faceden gönderirsin.
Özellikle İstanbuldaki forumdaşlardan kampanyaya destek rica ediyorum.
Alıntı:
outlife Nickli Üyeden Alıntı
Kardeşim teşekkür ederim. Sana iletişim bilgilerini yazarım faceden gönderirsin.
Özellikle İstanbuldaki forumdaşlardan kampanyaya destek rica ediyorum.
tamam abi işe yarar kitap ve okul ders gereçlerini yollarım kitap tarzı olanları
Alıntı:
Arkadaşlar Merhaba,
Şanlıurfa Viranşehir ilçesi Dikmeler Ortaokulunda eğitim gören öğrenciler için 5-6-7-8 sınıflara uygun hikaye kitapları, Milli Eğitim Bakanlığı 100 Temel Eser Kitapları ve evimizde kullanmadığımız eski ansiklopedilere ihtiyacı vardır.
Yardım edebilecek arkadaşların benimle irtibata geçmesini rica ederim.
Şimdiden teşekkür ederim. Sevgilerimle.
ilk önce forumumuzda bunu paylaştığın için tesekürler.elimden geleni yapmaya calışacağım.arkadaşlarımızın bu könuya duyarlı olaçagını sanıyorum.
Fikret Bey teşekkür ederim. İstanbul ekibinde konuya duyarlı arkadaşların çok olduğunu tahmin ediyorum
Alıntı:
Fikret Bey teşekkür ederim. İstanbul ekibinde konuya duyarlı arkadaşların çok olduğunu tahmin ediyorum
Daha önce de forumun böyle bir çalışması olmuştu. İnş aynı ilgiyi tekrar gösterirler. ..
Çok güzel düşünmüşsünüz, güzel bir girişim tebrikler
Alıntı:
hoksi Nickli Üyeden Alıntı
facebooktan yazdım
Mesajınızı aldım teşekkür ederim.
Kargo firması ile anlaşma sağlanana kadar Özellikle İstanbuldan forumdaşlardan yardım bekliyorum.
Evet Ergin arkadaşımızın .kitap yardımına destek icin BOĞAZİÇİ TAKSİ durağı nin katkısı 50 cilt kitap .arkadaşlarıma teşekür ediyorum.
Alıntı:
fiko Nickli Üyeden Alıntı
Evet Ergin arkadaşımızın .kitap yardımına destek icin BOĞAZİÇİ TAKSİ durağı nin katkısı 50 cilt kitap .arkadaşlarıma teşekür ediyorum.
Helal olsun fikret hocam :rolleyes:
Fikret Abimle bugün görüştük. İşyerime kadr gelip kitapları teslim etti. Hem kendisiyle tanıştık hemde kitapları teslim aldım hem sohbet ettik biraz.
Teşekkür ediyorum kendisine ve taksici diğer arkadaşlara.
forumdan arkadaşların hassasiyetini bekliyorum.
Önceliğimiz 5-6-7-8 sınıflar için öykü roman kitapları olsada evimizde atıl duran bütün kitaplar işe yarayacaktır arkadaşlar.
Özellikle İstanbul içinden arkadaşlar gerekirse ben gelip teslim alabilirim.
Ergin bende tanistigimiza memnun oldum .evlerinde okunmuş olan kitaplar dan da toparlamaya çalışıyorum. Bakalım
Yardımcı kaynak kitapları Ergin arkadaşımız duragimizdan aldı. Bütün çocuklara faydalı olmasi dileğiyle. .