Cevap: Blue&Me Update 9.0
Arkadaşlar blue&me.net 10. versiyon görünüyor, yabancı dil yok, aracımıza uygun yazılımı nasıl indireceğiz.
Arkadaşlar, blue&me güncellemesini nasıl yapıyoruz ayrıntılı olarak anlatabilirseniz memnün olurum. Teşekkürler.. benim araç 2013 lounge şimdi kaç versiyondur, güncelleme yapmanın artısı ve eksisi nedir? birde blu&me aracın özelliğimi teyp in özelliğimi?
Cevap: Ce: Blue&Me Update 9.0
Alıntı:
frowot Nickli Üyeden Alıntı
Aynen dediğin gibi conf dosyasında araç modelini okumadığından yapıyordu sanırım arkadaşımda alfa vardı eski sürüm blueandme kullanıyordu onun conf dosyası ile indirdim blueandme 9.0 sürümünü aracıma güncelleme yaptım bir problem olmadı BlueandMe 9.0 ı yüklemek isteyen arkadaşlar aşağıdan indirebilir.
http://www.blueandme.net/resources/d..._15_1_TR_B.zip
Serdar bey, link için teşekkürler. aracımın orjinal fabrika yüklü blue&me 'yi güncelledim.
Ümit bey, link'e tıkladığınızda direk yeni yazılım dosyası zipli olarak pc'ye iniyor. Ardından zipten çıkardığınız dosyayı açık halde temiz bir USB' ye atıyorsunuz ve aracınızın USB girişine takıyorsunuz. USB ' yi taktıktan sonra otomatik olarak araç sesli bir şekilde '' GÜNCELLENİYOR '' diyor, işlem 1dk kadar sürüyor ok.
Alıntı:
fencolic Nickli Üyeden Alıntı
Arkafaslar cahilligime verin, benim arabada da blue&me var, bu guncellemeyi nasil yapiyoruz? PC baglantisi yaparak filan mı?
Alıntı:
Ezeldenberi Nickli Üyeden Alıntı
Serdar bey, link için teşekkürler. aracımın orjinal fabrika yüklü blue&me 'yi güncelledim.
Ümit bey, link'e tıkladığınızda direk yeni yazılım dosyası zipli olarak pc'ye iniyor. Ardından zipten çıkardığınız dosyayı açık halde temiz bir USB' ye atıyorsunuz ve aracınızın USB girişine takıyorsunuz. USB ' yi taktıktan sonra otomatik olarak araç sesli bir şekilde '' GÜNCELLENİYOR '' diyor, işlem 1dk kadar sürüyor ok.
Zafer sen bu linkten indirttikten sonra güncelledin mi blue&me yi, şimdi benim araç içinde uygun mu bu link, arkadaş alfa için demiş puntoya yapmış. Olmuş galiba ama bizde sorun yaratır mı ki? birde bu conf dosyası ne?
Ali bey, linkten inen dosyayı zipten çıkarttıktan sonra usb'ye attım, araç 10sn sonra blue&me" güncelliyor " dedi. Extra conf istemedi inen programin içinde büyük ihtimalle olmalı. Bende sizin gibi conf sıkıntısı olurmu dedim ancak direk güncelleme yaptı. Hemde türkçe.
zafer bey şimdi servis iler görüştüm Fiat'ın teknoloji sayfasından blue&me güncellemesini indirip kendiniz güncelleye bilirsiniz dedi. akşam eve gidip bakıcam Fiat'ın sayfasına..
Alıntı:
Ezeldenberi Nickli Üyeden Alıntı
Ali bey, linkten inen dosyayı zipten çıkarttıktan sonra usb'ye attım, araç 10sn sonra blue&me" güncelliyor " dedi. Extra conf istemedi inen programin içinde büyük ihtimalle olmalı. Bende sizin gibi conf sıkıntısı olurmu dedim ancak direk güncelleme yaptı. Hemde türkçe.
daha önce verilen linkten indirdiniz dimi?
Link Fiat in kendi orjinal sayfasıdır.