Torpidodan gelen ses çıldırmak üzereyim !
Beyler abiler kardeşler benim bir sorunum var ve benim mesleğim olduğu halde çözemedim işte o yüzden çıldırmak üzereyim :( benim torpidomdan yollardaki su kanallarından 20 km kadar hızla giderken ses lak luk şeklinde sanki bizim arabalardaki torpido kapağı hastalığında gelen ses gibi bir ses geliyor daha önceden dönüşlerde hafif eğimli yollarda direksiyon altından gelen vıcıklama sesi geliyordu pedalların ordaki kalorifer peteğinden geldiğini buldum izole ettim besledim ses kesildi torpido kapağını izole ettim içindeki rafı izole ettim polen filtesinin kapağından şüphelendim hem oralardan geliyor gibi ama oda değil. şu andaki bahsettiğim torpido sesiyle birlikde gaza bi anda basıp araba bi anda kalktığında lok diye bir ses gazdan ayağımı çektiğimdede aynı şekilde lok diye bir ses geliyor tabi bu bahsettiğim saniyelik bir olay. torpido altındaki kalorifer motorundan şüpheleniyorum ama torpidoyu o kadar dağıtacak vaktim yok boşu boşuna sökmekde istemiyorum maalesef işyerindede uğraşamıyorum milletin arabasıyla uğraşmaktan :) Daha öncedende bahsettiğim gibi nissan servisinde trim teknisyeniyim ama hakikaten bu sefer kendi söküğümü dikemedim başına gelen ve bu bahsettiğim sesi çözen varsa allah aşkına bir yardımcı olsun herkese şimdiden çok teşekkürler. Bu arada berkantonlu abimede bir özür borçluyum en son buluşmada yanına gidemedim telefon açtı cevapda veremedim burda tüm forum önünde kesinden özür diliyorum :wink: