Trabzon-Araç kiralama hk. yardım.
Arkadaşlar 28-31 / Mayıs /2015 tarihinde trabzona havayolu ile gidicez, Eşim ve kızımla. Buradan giresuna geçmeyi planlıyorum. Fakat araç kiralama gereksinimim oldu. Bir araç kiralama firmasından rezervasyon için geç kaldım sanırım. Araç bulamadım o tarihlerde. Diğer firmalarda yüksek fiyat söylüyorlar. Yaz dönemi olduğundan dolayı. Trabzona varış saatim 21.00 olduğu ve tanıdıkta olmadığı için benim giresuna geçmem lazım. Dönüşüm 31 Mayısta. Yani 3 günlük araç kiralamam gerekiyor. Bu konu hakkında Bilhassa Trabzondaki arkadaşların önerileri varmıdır. Saygılar.
Ce: Trabzon-Araç kiralama hk. yardım.
Merhaba,
Foruma yeni üye oldum. Bu sayfayı görünce cevap verme ihtiyacı hissettim. Karadeniz bölgesinde pazarlama işi yapıyorum ve işim gereği sürekli sürekli trabzona gidiyorum. Giresun ve ordu da uğrak yerlerim arasında. Genelde fiiat linea veya ford focus kiralamayı tercih ederim. Sadece 1 kere minibüs kiraladım onda da oldukça kalabalıktık. (şirketçe) Genelde budget, garenta ve rentgo firmalarından araç kiralarım. Fiyatları gaeyet uygun. Özellikle havalimanında uçaktan inip biletinizi gösterirseniz özel indirim alabilirsiniz. Dönemsel olarak kampanyaları takip etmenizde yarar var. Ben genelde hafta içi kiralarım çünkü yoğunluk daha az olduğundan indirim alma olasılığınız artar. Her ne kadar kurumsal firmalar da olsa ben sıkı pazarlık yaparım :) Eğer yoğunluk azsa araçları boş kalmasın diye küçük bir indirim yapabilrler. Sürekli ziyaretin en güzel tarafı artık firmaları ve bazı çalışanları tanıyor olmanız. Bu bazen ilginç diyalogları da beraberin de getiriyor. Abi şu firmaya git orada indirim var gibi :) Türk insanımızın klasik özelliği ve iyi niyeti. :D
Ce: Trabzon-Araç kiralama hk. yardım.
Linkler çıkmamış o yüzden olduğu gibi paylaşıyorum.
budget.com.tr
rentgo.com.tr/trabzon-havalimani
avis.com.tr
Cevap: Trabzon-Araç kiralama hk. yardım.
Okuyacak diğer arkadaşların belki ihtiyacı olur diye bilgi vereyim Trabzon havalimanına karşısında yakın bir mesafede bulunan Sartes trabzon oto kiralama size yaz kış araç imkanı sağlayabilir bölgenin en uygun fiyatlarını bu firmada bulabilirsiniz sezona göre değişiklik gösterebilir diğer bütün firmalar da olduğu gibi şahsen biz araçlarımızı Sartes'ten kiralıyoruz. Fiat Linea Fiat Fiorino gibi araçlarıda filolarında barındırıyorlar . Gayet memnunuz. Trabzon Oto Kiralama | Sartes Rent A Car | +90 462 411 1 411