Berkant Önlü kardeşimize yardımları için çok teşekkür ederim artık bizde neonlandık :)) Hobby aracımızı da beyazdan siyaha çevirmiş bulunduk :))
Printable View
Berkant Önlü kardeşimize yardımları için çok teşekkür ederim artık bizde neonlandık :)) Hobby aracımızı da beyazdan siyaha çevirmiş bulunduk :))
Direksiyon tuşları çok şık duruyor. Neonlular arasına hoş geldiniz :) Kesinlikle arabayı akşam kullanmak çok keyifli oluyor.Bu arada ufaklıkta güzel ledlenmiş :D
Masallah hocam. Cok guzel olmuş. Emeginize sağlık
direksiyon tuşlarıda mı neon neonsa nasıl yaptın kardeşim emeğinize sağlık
bu çalışmaları gördükçe seviniyorum vallahi forum dostlarıma bir faydam olduysa ne mutlu bana hepiniz güle güle kullanın :)
https://forum.grandepuntotr.com/gors...bi-makyaj.html
böyle buyrun hocam boyadır ateş kırmızısı ral 3000
hocam elinize emeğinize sağlık :))
birde bizim bu evoların diecast'larını yani küçük ölçekli modellerini nerden edine biliriz?
Elinize sağlık. Güzel çalışma olmuş :) Şu direksiyondaki çıtaları nasıl söktüğünüzü detaylı fotoğraf ile anlatırsanız çok makbule geçer. Benimkilerde soyulmuş vaziyetteler çünkü. Bende piano black boyamayı düşünüyorum :)
Bir de model aracı ledlemişssiniz. O ledlere pil mi taktınız yoksa arabanın herhangi bir yerinden tesisat mı çektiniz. Hoş duruyor. Bende kırmızısını alıp koymak istiyorum arabama :)
Yeni aldığım benzinli punto grande 1.4 aracımın ekranında kırmızı işeretli ünlem işareti ve kenarları sarı çizgili üçgenin içinde ünlem iareti yanmaktadır.Ne arızası olabilir.
saygılarımla
nasıl yaptınız peki:) veya nerede yaptırdın
https://forum.grandepuntotr.com/tekn...anlamlari.html
Bu konudan bakabilirsiniz ne arızası olduğuna.
güzel çalışma olmuş elinize sağlık.Direksiyon içindeki amblem orjinal mi fiatın üstüne mi yapıştırdınız nasıl yaptınız söylerseniz çok makbule geçer selamlar sevgilerle.
Çok teşekkürler :) Direksiyon tuş çıtalarının altında tırnaklar var. Ufak düz tornavida ile yavaş yavaş kaldırıyoruz tırnakları. Airbag yazan kısımın altında kalan yeri zedelemeden yavaşça yukarı çekince çıtalar geliyor :)
Model aracında tampon kısmındaki çıtayı eşit şekilde delerek sis yaptım beyaz led taktım. Far kısmını söktüm gündüz farı kısmını keserek turuncu led taktım kendi arabamla aynı şekle getirdim :)