Araba elektrik kesiyor. Yardim lutfenn
Merhaba, benim cok entresan bir sorunum var ve hic bir usta bulamadi. Aracimin basina gelen bu durumda tecrubeliler varsa yardim edin lutfen. 2014 mayis ayinda zincirleme kaza yaptim. Karsi taraf suclu oldugu icinde gursoy yetkili servise birakmaya karar verdim. O arada aracim bi ariza yapti. Radyoyu kendi kendine acip kapatiyor, asr esp yi devre disi birakiyor gosterge panelindeki butun isiklari yakiyor yada hill holder i devre disi birakiyordu ama bunlar 1-2 dakka icinde uyarilar kalkiyordu. Bende bunu serviste paylastim. Hic makine flan baglamadan akudendir dediler. Bende akuyu degistirdim. Aradan 1-2 gecti aracim ayni arizayi tekrar yapmaya basladi. Ondan sonra gezmedigim sanayi usta kalmadi. En son sefakoyde bi usta konjektorun bozuktur baska bisey aklima gelmiyor dedi ve degistirdi. Ondan sonrada 4 ay sorunsuz kullandim. Tekrar yapmaya basladi bende ustaya goturdum. Akumu degistirdi bi dene bakalim dedi. Denedim ama hala sorun devam etti. Degistirdigim parcadan olamaz valeo taktim dedi. Bende gormustum zaten. Sase kablolarini kontrol ettirdim ama ordan da bisey cikmadi. 1 aydir yapmiyordu gecen gun gene yapti. Otomatik oldugu icin vitesten atiyor N ye aliyor, farlari kisiyor, yol bilgisayari goz kirpiyor her an elektrik kesicekmis gibi. Onceden araci durdurup tekrar calistirinca bunlar geciyordu. Dun denedim fakat ise yaramadi. Daha once basina gelen tecrubeliler varsa lutfen yardimlarinizi bekliyorum.
Cevap: Araba elektrik kesiyor. Yardim lutfenn