Kışlık lastik konusunda yardim ve önerileriniz
merhaba arkadaşlar
malum kış yaklaşıyor, bende sabah ankara kazım karabekir dolaylarında biraz dolaştım. piyasaya baktım. kafamda üç lastik var.. michelin alpin a3 - lassa snow vays 2- ve nokıan
michelin lastikler geçen yıl ben araştırdığımda 160 ytl cıvarındaydı.. bu yıl aynı lastikler 135 ytl iyi pazarlık yapılırsa 130 ytl ye taksitle alınabiliyor.. fiyatlar bana biraz ucuz geldi michelin için, buda bana biraz tuhaf geldi.. en son bir michelin bayisinde satıcı michelin alpin a-3 lastiklerinin diğer miclenler gibi olmadığını, bir çok kullanıcının alpin a-3 lastiğinden memnun olmadığını, miclenin alpin a-3 den lastiği bozduğunu söyledi.. ama diğer alpin-1 ve 2 lastiklerinin çok güzel olduğunu söyledi.. bunu söylerkende toyo nun lastiğinin övdü.. toyo japon malı kışlık ama dört mevsim kullanılabildiğini.. alanların memnun olduğunu ve fiyatininda ucuz olduğunu söyledi.. ( toyo 185-60-15 tanesi 100 ytl)
lassa lar 115-120 ytl civarinda.. bende diyorum ki 115 ytl lassaya vereceğime 135 ytl michelin alırım daha iyi..
birde nokıan lastiklerine bakmak istiyorum ama ankarada fazla yok.. dün akşam yolum üzerinde yeni açılan nokıan bayisi gördüm şimdi en son oraya gideceğim fikir almak ve fiyat almak için..
ewet arkadaşlar siz olsaydınız.. hangi lastiği tercih ederdiniz.. michelin mi ? lassa mı ? nokıan mı? güzel yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.. şimdiden yorumlarınız için çok teşekkür ederim.