Merhaba arkadaşlar yeni corsa 2015 şubat sonuna dogru satışa başlayacakmış haberiniz olsun
Bu linktete tanıtımı var
https://www.youtube.com/watch?v=PSuuI0HOS4A
Printable View
Merhaba arkadaşlar yeni corsa 2015 şubat sonuna dogru satışa başlayacakmış haberiniz olsun
Bu linktete tanıtımı var
https://www.youtube.com/watch?v=PSuuI0HOS4A
güzel valla görünüm olarak filan puntoya göre biraz daha yeni yüz duruyor motorda epey güçlü yani 170 tork vergisi az valla güzel yani. tabi ford fiestanın 1.0 lık motorunu geçemez ama güzel darısı yep yeni puntoya şu son zamanlarda bahsedilen punto bence fiesta ve corsanın yanında ezik kalıyor
radikal değişim olmaması ... almanların 3 nesil corsaları unutturmayacak . ben hiç beğenmedim . punto kat kat iyi.
mayıs ayında da insignia 1.6 cdti geliyor..
iğrenç olmuş geçen donanımhaber oto genelde konusu vardı bayide resimleri çekilmiş millet resmen yerin dibine batırmış bana görede özellikle ön tarafı iğrenç ötesi olmuş opel adam modelindeki ön yüzü corsa ya yapmış ama hiç olmamış arka tarafta yeni astra dan izler taşıyor ama oda araç b sınıfı olduğu için astra gibi olmamış iç kokpit ise eski nesile göre biraz daha şık duruyor ama yinede evo nun ön konsolu daha şık duruyor.
Şahsen ben de beğenmedim.Sadece makyaj yapılmış gibi duruyor.Kasanın görünümünde,boyutlarında hiçbir değişiklik gözükmüyor.
Aracin direksiyonu city direksiyonmus.bizim puntolar gibi
bilginize.
farların biraz daha uzaması ve ızgaranın aşağı alınmasıyla puntoya benzerlik göstermiş sanki.
Yine kasten Astra'nın yanında sönük bırakılmış, eskisi daha iyiydi bence keşke hiç bızıklamasalarmış. Evo ile görünümde yarışamaz
kokpit hoşuma gitti gösterge rengi ortadaki yol bilgyarı ve multimedya teyp....fiattttt ??? nerdesinnnn nerdee görüyomusun adamlar yapıyo koyuyor sende koyyyy :D
içi seni dışı beni yakar misali olmuş kasa aynı farlar tampon değişik doğan doğan s doğan slx misali komik
Getz e benzetmişler..Bencede hiç güzel durmuyor..Biraz daha bagaj bölümüne bombe verip uzatsalar belki daha iyi olurdu..
birisinin gözlerini bağlasan içine oturtsan derki opel yeni model çıkarmış, çıkıp dışına baksa corsa olduğunu görse kahrolur. dış tasarım berbat arka taraf nerdeyse aynı ön tarafı azcık makyajlamışlar ama başarılı değil. gelelim 1.0 turbo motor olmasına....arkadaşlarla otobanda denedik 160-170na çıkana kadar sıkıntı....bana göre gp çok daha iyi...
Testi yapan arkadaşın nerdeyse kafası tavana çarpıcak gibi duruyor ayakları da zor sığmış gibi sanki. bizim puntolardaki şöfor koltuğunun ferahlığı yok.
+1
Puntoyu alırken aklımda corsa vardı,hatta oto pazarında bi tane bulmuştum.oturdum şöför koltuğuna,dediğiniz gibi bi basıklık hissettim.tavan sanki üstüme geliyo gibi.sonra zaten puntoya oturunca daha ferah geldi.
Bi de bu b sınıfı araç test ederken niye dağ bayıra çıkarlar anlamak mümkün değil.gir şehir içi trafiğe,dur-kalka,boyutlarını diğer markaların yanından geçerken görelim.
O kadar donanım içinde arka camlar manuel çok saçma.
Güzelim corsa gittikçe çirkinleşiyor.
City direksiyon koymuşlar... Hoşgeldiniz Opelciler ehehe. Şaka şaka, umarım doğru dürüst bir city modülüdür de alanların başına dert açmaz.
Ever arka camlar en dolusun da bile manuel, ve klima elektronik değil...