Ben Polisim Dedi Ama İnanamadım (Yaşadığım Bir Olay)
Merhaba arkadaşlar bugün iş yerimden evime gelirken avcılarda arkama gelen bir araç çok yakın mesefaden beni takip etmeye başladı ilk başta yol verdim hala arkamda daha sonra en sağa attım kendimi gene arkamda sağ şeritte açılınca bence gaza asılıp en sonunda sola geçtim gene geldi orta şeride geçtim solumu açık bıraktım ancak geçmedi haramiderede en solda gaza asıldım arkamdan gelmeye devam etti ve sol şerit şişince bende kendimi orta şeride hızlı bir şekilde attım ve dörtlü yaktı sonrasında ben orta şeritte kaldım ve yanıma geldi camı açtı araçta 3 kişiydik biz kendisi tek kişiydi ne yapıyorsun sen dedi ? Sen ne yapıyorsun işine bak dedim kapadım camı sonra birdaha geldi ben polisim çek sağa dedi ve sinyal verdi sağa arkama geçti bende yan yola girdim arkamda kaldı sonra gelmek içinde bir şey göremedim o sıra telefona sarıldı ama kimlik göstermediği için güvenip duramadım polis olsa neden durmayayım zaten sonrasında bastım gittim tekrardan E5'e girerek hızlıca uzaklaştım polis olmadığını düşündüğüm için ne yapacagını bilemezdim eğer gerçekten polis ise varmıdır bunun birşeyi avukatımı aradım kayıt etmesi lazım polis değildir zaten dedi ama içime kurt düştü. Bi ara karakola gitmeyi planladım sonra vazgeçtim zaten bir hataydı bendeki'de halbuki birak gelsin işte arkandan ne atraksiyon yaratıyorsam kendime :/
Cevap: Ben Polisim Dedi Ama İnanamadım (Yaşadığım Bir Olay)
kardeşim boş işler bunlar takma kafana..ben polisim çek sağa yok yaa bende FBI :)
Cevap: Ben Polisim Dedi Ama İnanamadım (Yaşadığım Bir Olay)
öncelikle geçmiş olsun kardeşim. Kafana takılacak bir şey yok
1.polis olsaydı önce kimliğini gösterip sonra kimliği gösterirken de ben polisim demeliydi, kimliğini göstermediğine göre demek ki polis değil.
2. maalesef İstanbul trafiğinde saçma sapan adam çok, bu tarz olaylarda plakasını alıp 155 aramak en iyisidir. Daha önce benim başıma da geldi plakasını aldım 155 aradım 10 dakika sonra müdahale ettiler bir sarhoş çıktı.