Cevap: Arkadan vurup kaçtılar
asla size çarpan aracın peşinden gitmeyin zira haksız sayılırsınız,bizzat yaşadım.
kaza anında hemen trafiği arayıp tutanak tutturmanız lazım hele hele sinirlerinize hakim olmanız gerekmekte asla küfür, darp yapmamanız gerekmekte.
geçmiş olsun. bence süründürün. haklı mısınız? evet. konu kilit
çarpan aracın arkasından gitmeyin plakasını alın ve polisi arayın. araçı yerinden kıpırdatırsanız polis rapor tutmuyor.
ilk anda iyi dayanmışsın hocam hem carpıcak sonra yurusene diye bagırcak agzının ustune atardım ıkı yumruk
Öyle bir geçer ZAMAN Kİ!!!;;;;:::)
Plakadan aracı ve adresini bulunuz..Sonra 1lt lik 2-3 adet fren hidroliği al..Dibe yakın yerlerinden tornavidayla del.Birisi kaputa,birini tavana,diğerini de bagaj kapağına koy..Yavaş yavaş sindire sindire aksınlar.Tavana koyduğunun dört bir yanına delik aç ki sağ sol kapılar da nasiplensin.Bunu yaparken yakalanma ama.
mevzu 1 yılı geçmiş bence pek bi ilerleme olmamıştır konu sahibi mesajın devamını bile getirmemiş
Mevzu olalı bir yılı geçti. Sonucunu yazmayi unuttum. karakolda şikayetçi olduk. Mahkeme oldu. Adam ugrasmayalim ben hasarini yaptirayim dedi. Kapandı gitti mesele
Nexus 4 cihazımdan gönderildi
hayırlısı olsun:)mahkeme falan olunca yusuflar başmış belliki :)
bu tarz anlarda yapılması gerekenlere tecrübesi olmayanlar için anlatabilir mi biri adım adım .