Merhabalar
Gp için ön konsola neon ve vites önündeki bölüme de led uygulaması yapmak istiyorum sorum şu ki bunlar için elektriği ikisini de çakmaklıktan alabilir miyim ? Zararı olur mu ? Alırsam ne şekilde yapmam gerekiyor?
Şimdiden teşekkürler..
Printable View
Merhabalar
Gp için ön konsola neon ve vites önündeki bölüme de led uygulaması yapmak istiyorum sorum şu ki bunlar için elektriği ikisini de çakmaklıktan alabilir miyim ? Zararı olur mu ? Alırsam ne şekilde yapmam gerekiyor?
Şimdiden teşekkürler..
yukarı
yukarı
________
Vites körüğünün etrafındaki çerçeve tırnaklı. Çekince çıkıyor. Onu çıkardıktan sonra çakmaklığın altında soket var. O soketi de çekip kabloları sıyırarak bağlantıyı yapabilirsiniz. Kabloları da konsolun altından geçirip tesisatı çekebilirsiniz. Hiç bir sorun da olmaz.
Soymanız gerek. Başka yolu yok.
resim paylaşırsınız bitince
İnş. Muş'a döneyim ilk işim yapmak olacak.
soketin altına giren kablonun ucunda metal pinler olması lazım.bu metal pinlerden kablo lehimleyip, o pinleri geri yerine takın.Böylece ilerleyen vakitte sürekli kablo sıyırmakla uğraşılmaz.Pini zedelememeye dikkat edin.Yalıtım için kaliteli bi izolasyon bantı bulmalısınız.Bence Makaron kullanın.Pinlerin açıkta kalan kısımlarını ve bağlantınızda varsa ek yerlerini lehimleyip, makaronla kapamanız daha iyi olur