makko58 Nickli Üyeden Alıntı
aynen öyle 150 liraya hallettim. lakin sabah kalktım önce autoking e gittim adamın direk sorudğu şu kaskonuz varmı var dedim neyse kaldırdı lifte baktı dediki tamponun alt tarafındaki demir eğilmiş . radyatörün bağlı olduğu ayak kırılmış . panel değişecek 250 ızgara değişecek 150 tamiri boyası işçiliği en az 600 lira tutar dedi. oradan çıktım sanayiye birinin selamıyla gittim keşke gitmeseydim adam aynısını dedi 900-1000 lira oradan çıktım autozenith adam dedi kaskon varmı yok dedim en az 400 tutar boya atılacak 2 gün burda kalır. dedim birde tamponcuları gezeyim. gittim adam dedi 2 saatte halledirim sökeyim demiri ayağıda hallederiz söktü demir eğilmişti düzeltti ayağıda sağlamca vidaladı tamponu düzeltti ister boyat ister boyatma boya için mevsim uygun değil araç üzerinde boyanacak beklersen olur dedim kalsın önce bir pasta attıralım ne olacak görelim zaten alt tarafı birazda ucu toplam 150 liraya çıktım. 600-1000 lira çıkaranlara diyorum ki keşke vursaydım arabayı yani daha iyi en azından içim sızlamaz bir tampon için kaskodan para alacaklar diye yapmadıklarını bırakmıyorlar.