Fiat Panda Aracımda Direksiyon City Modu Arızası Var.
https://forum.grandepuntotr.com/imag..._amblem_v1.png 2005 model Fiat Panda aracımla yolda giderken birden direksiyon arıza lambası yandı ve direksiyonum kitlendi. Servise götürdüğümde (city modunun) arızalı olduğunun ve 1.000 TL'yenisi ile değiştirilmesi gerektiği belirtildi. Bende kronik bir arıza olduğunu ve tüketici hakem heyetinden çıkan karar gereği ücretsiz yapılması gerektiğini bildirip müşteri hizmetlerini aradım. Müşteri hizmetlerinden yapılan incelemede aracımın servis geçmişi olmadığı için ücretsiz değişim yapılamayacağını bildirdiler. Şimdi soruyorum size: ikinci el araçta Fiat'ı tercih ettiğimiz için göz göre göre ölelim mi? Yetkilerden çözüm bekliyorum.
Kaynak: sikayetvar.com | Şikayetin devamı...
Ce: Fiat Panda Aracımda Direksiyon City Modu Arızası Var.
bende de 2005 panda var city arızası veriyor direksiyon kilitleniyor.seyir halinde başımıza gelmedi ama stop ediyorsun ve direksiyon sağda veya solda ise oluyor. daha sonra stop edip çalıştırınca geçiyor. sebebi aynı mı değilmi baktıracağım. şarj dinamosunun kömürüne. birde benim bagaj kilit sistemi arızalı oda yaparmı acaba?
Araç sahibi kendi açısından haklı gibi görünse de spesifik olarak bu örneğe bakacak olursak benim vicdanım Fiat haklı diyor. İkinci el, servis geçmişi olmayan ve 10 yaşında bir aracın herhangi bir yerinde arıza çıkabilir.
Alıntı:
eemree Nickli Üyeden Alıntı
bende de 2005 panda var city arızası veriyor direksiyon kilitleniyor.seyir halinde başımıza gelmedi ama stop ediyorsun ve direksiyon sağda veya solda ise oluyor. daha sonra stop edip çalıştırınca geçiyor. sebebi aynı mı değilmi baktıracağım. şarj dinamosunun kömürüne. birde benim bagaj kilit sistemi arızalı oda yaparmı acaba?
şarj dinomasından değildir. 2006 gp de city arızası vardı. o arıza devam ederken şarj dinamosu arıza yaptı komple orjinalini taktım. fakat city düzelmedi. orjinal dinamo 400 tl idi. izmirde city arızasını özelde yaptırmaya 600 tl gitti.