thevahsi Nickli Üyeden Alıntı
Bence her fikre açık olmak lazım arkadaşımız iyi yanlarını söylese tebrik ederdiniz bence fikrini açıkca beyan etmesi güzel bi duygu kendisini tebrik ediyorum fakat araç şans işi işin aslı o kasaya o motor zaten uymaz fiat embesilin teki bencil o kasa ya omotoru yapan muhendis . malzeme kalitesi çok düşük ama parasına göre araba fena degil buarada oktavia almışsın hayırlı olsun ama o araç çok yakıyor öyle böyle degil sen bizaman onada bin paran varsa git toyota al çok iyi araçlar Octavia bi masraf çıkartırsa puntoyu çok ararsın allah korusun bende punto yok palio var yoltutuşu fiyatların okadar kötü degil çokta seri araç punto kullanmadım yoltutuşunuda ivvelenmesinide bilmiyorum amma velakin çok ekonomik şehir aracıdır . birde bu puntota ki 1,4 motor palio kullanılan 8 walf tek yada çoklu enjeksiyonlu o motorsa lanet bi motor 1.3 dizel bi motor bile ondan daha iyi zaten araç alırken nerede nasıl hangi şehirde kullanacagına göre bulundugun şehrin su seviyesinden yükseklik yada aile nufusu vs vs anlat anlat etkenler bitmez ona göre almak lazım...