internetten sipariş verdiğim kolçağı servis takmıyor:glare000:
Edirne de bu işi yapabilecek bi yer var mı sizin bildiğiniz yoksa haftasonu istanbula dönüyorum ordaki servislere sorucam artık
Printable View
internetten sipariş verdiğim kolçağı servis takmıyor:glare000:
Edirne de bu işi yapabilecek bi yer var mı sizin bildiğiniz yoksa haftasonu istanbula dönüyorum ordaki servislere sorucam artık
servisler takmazlar . servisten aldıgının montajını yaparlar . serviste koldayama montaj dahil 250 tl falan . kaportacıya veya tuning işi yapan birine gidicen
ücretsiz takarlardı . ben serviste taktırmıştım . araç bakımı yapılırken koldayamayıda taktırdım ücret almadılar . devamlı aracınızı servis bakımına lastik degişimine ,rot balansa motor korumaya falan gittiginiz zaman ufak şeylere ücret almıyolar . serviste takılan kol dayamanın içi çok ufak sadece pıoneer teyp in kafa kısmının koruma kılıfını koyabiliyorum . kol dayama uzun yolda çok iyi edirne istanbul arası otobanda bide hız sabitleyici olursa çok süper olur . bana halil arkadasım montajını yapıcak o keyfi yasamak istiyorum
var tabi tam yerine geldin . çorlu dan halil var halils nickname li istanbulda ve trakya bölgesindeki arkadaslara halil montajını yapıyor . benim kısmetse cruise control ü halil takıcak . halil e pm mesaj at cep tlfnundan konuşursunuz . kolu falan nasılş alıcagını söyler sana . benim kısmetse cumartesi kolsuz direksiyondan teyp in tuş takımı var ben orayı kullanıcam kol almıcam . çunkü orjinal teyp i çıkardım pıooner teyp taktım . baska teyp takınca tuşlar pasif hale geldi .
bu cumartesi yapıcak montajı . son 1 aydan beri halil e hız sabitleyici takalım dedim .
bir ufak rakı alsaydın. ayık kafa yapamaz
o istesin viski açarım :) cumartesi çok işimiz var halille hız sabitleyici ,cam kaldırma modulu ve folow me home takıcaz
zaten öyle olucak follow me home -ugurlama karsılama
kumandadan araç calıştırma düşünüyorum. saka bir yana yagmur sensörü düşünüyorum ama suan pahalı 200-250 tl civarı . ben alırken boş active di satarken full active olucak alan kişi rahat edicek
uzun yolda kullanıcam diye bardak koymaya burdaki bardaklıkları begenmedi . bg den hanımın akrabalarına 2 adet şipariş verdim . ucuz bişey tanesi 3-5 tl . hız sabitlemeyi devreye alıcam koldayamamı yatırıcam . dedigin gibi taner 1 er bardakta çay demlese araba çok süper olucak
edirneli arkadaslar yılbasından sonra benim aracı sıksık görüceksiniz .
eşimi doktora falan getircem 3-5 ay kadar . babamda edirnede benim .arasıra edirneye çalıstıgım şirketin bayisine gidiyorum . bazen edirne ticaret sanayi odasının 1 katında bg vizesi alıyorum .