1.4 fire 8V, Triger set değişim fiyatları..
Arkadaşlar güncel pek konu göremedim bende bugün yaptırdığım işlemleri yazıyım.. triger zamanı gelenler için fiyat araştırma zamanında işine yarayanlar olabilir
orijinal triger set...100
orijinal V kayışı...25
orijinal gergi rulman....45 (yerli gergi rulman... 15)
orijinal devir daim...90 (yerli devir daim... 30)
orijinal ngk buji 4 adet... 55
orijinal hava, yağ, polen filtre...30
castrol edge 5-40 4 lt yağ....90
fren hidrolik 4 dot yağ...10
triger ve yağ-filtre değişim işçilikler... 120
Cevap: 1.4 fire 8V, Triger set değişim fiyatları..
arkadaşlar mrb arabanın triger setini v kayışını yenileyesim var.malzemeleri kendim alıp ustaya gitmek istiyorum.değişecek olan parçalar nelerdir Eksantrik Takımı vs parçalar söyleniyor ama çokta anlamıyorum değişimde nelerin değişmesi gerektiğini ?araba 120 bini gördü.1.4 grande lpg. varsa internette önerebileceğiniz marka sevinirim.
Alıntı:
SEHZADE58 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar mrb arabanın triger setini v kayışını yenileyesim var.malzemeleri kendim alıp ustaya gitmek istiyorum.değişecek olan parçalar nelerdir Eksantrik Takımı vs parçalar söyleniyor ama çokta anlamıyorum değişimde nelerin değişmesi gerektiğini ?araba 120 bini gördü.1.4 grande lpg. varsa internette önerebileceğiniz marka sevinirim.
Lancia veya opar marka parçalara bakabilirsiniz.
Alıntı:
akillideli Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar güncel pek konu göremedim bende bugün yaptırdığım işlemleri yazıyım.. triger zamanı gelenler için fiyat araştırma zamanında işine yarayanlar olabilir
orijinal triger set...100
orijinal V kayışı...25
orijinal gergi rulman....45 (yerli gergi rulman... 15)
orijinal devir daim...90 (yerli devir daim... 30)
orijinal ngk buji 4 adet... 55
orijinal hava, yağ, polen filtre...30
castrol edge 5-40 4 lt yağ....90
fren hidrolik 4 dot yağ...10
triger ve yağ-filtre değişim işçilikler... 120
merhaba bu fiyatlar çok uygun nerde yaptırdınız ist tuzla pendik veya gebze civarında bu işlemleri için usta tavsiyesi verebilecek varmı
triger ve krank keçesi ve egzantrik keçesi için sadece işçilik 200 tl istiyolar
SM-G900FQ cihazımdan gönderildi
Alıntı:
yasar01 Nickli Üyeden Alıntı
merhaba bu fiyatlar çok uygun nerde yaptırdınız ist tuzla pendik veya gebze civarında bu işlemleri için usta tavsiyesi verebilecek varmı
triger ve krank keçesi ve egzantrik keçesi için sadece işçilik 200 tl istiyolar
SM-G900FQ cihazımdan gönderildi
Bu fiyatlar geçtiğimiz yıla ait. Şuan bu miktarlar üzerinden değişim yapabilmek epey zor olur.