Yeni kasa Doblo alacaklar
Arkadaşlar bildiğiniz gibi bir süre önce 2009 1.3 75hp gp mi satıp aile aracı olarak 1.3 90 hp doblo premio aldım aracı 1500 km kadar kullandım ve ilk izlenimlerimi sizlerle paylaşmak istedim doblo almayı düşünenler yada araç hakkında detaylı bilgi sahibi olmak ve ortalama yakıtın ne kadar olduğunu bilmek isteyenler için umarım bu video ile yardımcı olabilmişimdir videodaki değerler yerine göre sakin arada bir agrefis ve ortalama 200 km şehir içi soğuk hava ve geri kalanı e 5 trafiğinde trafik çok sıkışık halde elde edilen değerlerdir araç çok geniş çok ferah 75 hp gp den sonra çok seri geldi bana hızlanması daha iyi ve atak gibi ama kasa 1500 kg geliyor o yüzden pek de sürat için üretilen bir araç değil istanbul kocaeli arası 140-160 km h ile ortalama 6 lt civarı gösterdi araba da 4 yetişkin 2 çocuk vardı yol tutuşu fena değil kangodan biraz fazla yakıyor
( daha önce amcamın kangosunu 1000 km kadar kullanmış biri olarak söylüyorum )
kangoo ve doblo kıyaslaması yapacak olursak yakıt hariç her yönü kangodan 2 gömlek hatta 3 gömlek üstün motor sesi 100 km üstünde epey fazla ama o da müzik biraz açılınca pekde duyulmuyor :D
yeni doblo 1.3 90 hp premio şehir içi yakıt tüketimi - YouTube