Merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum 2006-2007 punto olmayı düşünüyorum sizce bu arabalar nasıl bir araba gerçekten almalımıyım sanırım bir kaç modeli ve beygirlik seçenekleri var tecrübeli arkadaşların önerilerini bekliyorum teşekkürler..
Printable View
Merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum 2006-2007 punto olmayı düşünüyorum sizce bu arabalar nasıl bir araba gerçekten almalımıyım sanırım bir kaç modeli ve beygirlik seçenekleri var tecrübeli arkadaşların önerilerini bekliyorum teşekkürler..
alınır tabiki de. ben yaklaşık 1 ay önce aldım 1,3 multijet 90 hp 6 ileri dnamic versiyonu . aracın konforundan ve sürüş keyen gayet memnunum. sadece beklediğim yakıt değerlerine ulaşamadım o da mevsimden ve soğuklardan olsa gerek. genel olarak memnunum temiz ve az kilometre yapmış bir tane denk getirdiğinizde başınızı pek ağrıtmaz.
2006 ve 2007 modeller alınır alınmasına ama city problemi en çok yaşanan modeller..Bu arızanın olup olmadıgına veya tamir edilip edilmediğine dikkatlice bakılmalı..
bende aracı motoru için aldım(1.3 mj 90hp) kronik sorunlar çok çıkıyor tabi buda önceki sahibinin özenine kalıyor ben city arızası için başvurdum değiştiler servisten kronik olduğu için sizde böyle bir araç denk getirirseniz sorun yaşamazsınız
2011 lpg'li 1.4 fire motora sahip birisi olarak km'de 19krs yakmaktayim ve inanin diger araçlarla mukayese edildiginde gercekten cok tatmin edici bi rakam. Performans olarak ise cok bi büyük beklentiniz olmamasi gerekir. Temiz bir puntonun sizi uzmeyecegini gayet rahat soylebilirim. Saygilar