Modifiyeli Arabadan Nefret Ediyorum.
Arkadaşlar zevkler ve renkler tartışılmaz ama benim şahsi görüşüm aracın orjinalliğini değiştirmek adına ve aracın orasını burasını söküp bir yerle delik açarak vs yapılan modifiyelerden nefret ediyorum.Bu şekilde düşünmeme yeni aldığım araç sebep oldu.Araç güzel ama modifiyeler aracı bozmuş.Bana göre yapılan bazı modifiyeler inanın orjinal halinden kat kat daha kötü yapıyor.Gerçekten merak edyorum;
1-Neden insan aracın önünde ve arkasında bulunan logoları folyo ile kapatır?Fıat markasından mı utanıyorlar?
2-Arka farların neresi kötü ki siyah folyo ile karartılıyor?
3-Neden orinal pedal takımı varken sırf spor gözüksün diye papuç büyüklüğünde pedallar neden araca takılır?
4-Aracın orinal ışıklandırması varken beyaz led ışıklandırma yapma adına neden aracın orası burası sökülüp yapıştırılarak,bazen plastikler kırılarak orjinal tesisatla oynanır?
5-Bagaj üzerine araç yakıtını etkiliyebilecek kocaman spoiler neden takılır?(Sökmeye kalksan sökülmesi mesele)
Yukarıda yazdığım 5 modifiyeden üçünü aracı aldığımın üçüncü günü söküp attım.Spoileri de sökeceğim.İç aydınlatmaları eski haline getirmek bayağı zor.