Arkadaşlar eşime süpriz amacı ile ona özel dizel dualogic yani yarı otomatik punto almak istiyorum. Elinde olup satmayı düşünen varsa benimle iletişim kurabilirlermi 0 543 387 54 61
Printable View
Arkadaşlar eşime süpriz amacı ile ona özel dizel dualogic yani yarı otomatik punto almak istiyorum. Elinde olup satmayı düşünen varsa benimle iletişim kurabilirlermi 0 543 387 54 61
Helal olsun kardeşim. Süprize bak vay be. biz de hala yok çiçek alalım yok parfüm alalım.
:) yapcak bişey yok benim aracım manuel kullanamıyor bende otomatik araç sevmiyorum mecbur alcaz ama sitelerde pek yok grande punto temizi yani çoğunun değişeni var belki forumda bulurum die aklıma geldi inş çıkar
İlanlar bölümünde var bi tane
Satılık 2012 1.3 Multijet 95 Hp Punto Dizel-Otomatik Start-Stop
https://forum.grandepuntotr.com/satilik-araba/54802-satilik-2012-1-3-multijet-95-hp-punto-dizel-otomatik-start-stop.html
Sent my iPhone using
grande punto arıyorum 2006 2009 model arası yani bütçe 30 000 i aşmamalı
muratlıdan mısın
satılık puntosu olana yokmu
Benzinli otomatik düşünürmüsünüz?
dizel düşünüyorum
Fiat'ların yarı otomatik viteslerinde çok problem yaşandığını duydum.Özellikle yokuşlarda geri kaçırma olayları mevcut.Bilginize..
punto otm daha önce kullanmıştım şu an lineavar puntoda almk istiyorum fiattan hiç bir sorun yasamadım
satılık puntosu olan yokmuu
Eski bir Grande Punto [Dualogic Vites]sahibi olarak ben kesinlikle onermem. Ne cektiysem otomatikten cektim. Arabayi sifir almistim ve 10,000 km baslamisti sorunlar.Ama ayni sorunu yasayacaksin diye bir kural yok. Formun arama kismina otomatik vites yazin cikacan sonuclara bakabilirsiniz . Ben arabayi cok nazik ve zorlamadan kullanmaya calistim ama sanssizlik mi dersiniz ne deyin.Benden arabasini 3 ay once alan bi arkadasimda ayni sorunlari yasamisti bu arada.
Benim 30 bin km oldu şükür hiçbir sorun yok
tartışma konuşu açmadk arkadaşlar otomatik punto arıyoruz bırazda onun için yardımcı olsanız
satılık punto varmıı