Şiddetle Tavsiye Olunur BAN OTO BURSA
Arabamın 20000 km bakımı geldi.Geçen forumda gezinirken Bursa BAN OTO dan ve servis müdürü Cemal Beyden memnuniyetlerini yazan arkadaşların yazılarına rastladım ve bende az önce bakım yaptırmayı düşündüğüm için BAN OTO yu aradım ve Cemal Bey ile görüşmek istediğimi söyledim.Cemal Beyi bağladılar bende aracımın bakımının yapılması gerektiğini,Birmot Nilüfer şubesine çok yakın oturduğumu,forumda BAN OTO ve kendisi hakkında olumlu yazılar yazıldığını,20000 bakımını BAN OTO'da yaptırmak istediğimi söyledim ve fiyat istedim. Cemal Bey forumumuzu bildiğini,yazılanları elinden geldiğince okuduğunu,elinden geleni yapacağını,servise gelmeden önce kendisini aramamı söyledi ve kendisi benim numarama kendi numarasından mesaj atarak numarasını bildirdi.En önemlisi ise 20000 km bakım ücretinide TUNAP dahil 300 TL yapılacağını aracı bıraktığım zamanda çay içmeden yollamayacağını söyledi.İş yoğunluğundan 10 gün kadar sonra geleceğimi söyledim ve telefonu kapattım.
Buradan kendisine göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ediyor,Bursa da ve yakın illerdeki arkadaşlara BAN OTO'yu şiddetle tavsiye ediyorum.