Küçük Bir Kaza Geçirdim Sorularım Var
Arkadaşlar merhaba az önce ışıklarda en önde dururken ışığa bakıyordum o sıra kafamı yola bi çevirdim araba geriye takmış bana doğru geliyor direk R ye takıp korna çaldım ama tam ön göbekten girdi. o sıra korna basılıydı birden sesi değişti indik baktık tamponda hiçbirşey yok ne kırık ne çatlak ancak o sıra araçtan benim bir balata kokusu geldi radyatöre iyice baktım herhangi bir sıkıntı yok kaput içine baktım ettim herhangi bir eğilme bükülme vs yok iç koruma demiri belki bükülmüş olabilir detaylıca ışık tutup ızgaradan radyatörlere ve en alt borusuna kadar baktım bır sıkıntı görmedim sadece kornaya bastım mı sanki vitesin hemen altındaymış gibi çalıyor. Kazayı yapan kişi sanayide çalışıyormuş bir şey varsa gel bakalım dedi numaralarımızı aldık tutanak tutmadık bir hasar yok diye. Yarın birmota gidip bi ön teşhis gibi birşey yaptırayım diyorum o koku çok rahatsız etti beni sizinde tavsiyeleriniz varmıdır ? Nasıl bir yol izlemem gerekli sizce kazadan sonra güngörenden büyükçekmeceye geldim herhangi bir tuhaf durum görmedim aracın çekişide yerinde ara sıra durup suyuna baktım ondada bir eksiltme yok. O koku o an frene basmış olabılırım ondan mı kaynaklıdır çözemedim açıkcası şimdiden teşekkür ederim