Arkadaşlar araç boşta iken devir az bişey düşüyor ve ister istemez titreme oluyor araçta ancak debriyaja basınca devir normale dönüyor (park halinde iken) sizce neden kaynaklanır bu sıkıntı. bu arada araç 2012 punto 1,3 mjet pop
Printable View
Arkadaşlar araç boşta iken devir az bişey düşüyor ve ister istemez titreme oluyor araçta ancak debriyaja basınca devir normale dönüyor (park halinde iken) sizce neden kaynaklanır bu sıkıntı. bu arada araç 2012 punto 1,3 mjet pop
enjektörlerden ayarlanması gerekiyor olabilir veya yakıt aldıgın yerı degıstır ve enjektoır temızlıyıcı koy bır depo doldur benzın ıstanyonlarında bulabılırsın eger duzelmez ıse yetkılı servıs ıle gorus enjektoır ayarını nerde yaptırabılırım dıye ben ıstanbulda bostancı sanayıde bosch (cınar dızel )yerı gıttım sansa fıat tum aracları oraya gıdıyormus 150 tl vererek ayarlatmıstım fıatın tum turkıyeden enjektoelrı bu adama gıdıyormus sonra yetkılı servıse sordugumda evet fıat anlasma yaptıgı tek yer dıye duymustum
Kardeşimin Punto Pop da aynen sizin anlattığınız gibi sorun vardı.Servise gösterdik normal dedi.Hatta Başka bir araçta da baktık aynı gibiydi.