2011 t jet dynamic plus bravomdan sonra yine dayanamayıp son kasa s3 bravomu arka koltuk naylonları hala takılı şekilde aldım,2013 aralık sonu trafik çıkışlı ve zavoli lpg turbo kitli 140 hp,umarım beğenirsiniz.
https://i.hizliresim.com/rdDgMa.jpg
Printable View
2011 t jet dynamic plus bravomdan sonra yine dayanamayıp son kasa s3 bravomu arka koltuk naylonları hala takılı şekilde aldım,2013 aralık sonu trafik çıkışlı ve zavoli lpg turbo kitli 140 hp,umarım beğenirsiniz.
https://i.hizliresim.com/rdDgMa.jpg
Senin arabayi goremiyodum .kivanc koop.de hayirli olsun
,
hey maşallah;hayırlı olsun :)
Güle güle kullanın
iPad 'den aracılığı ile gönderildi
Gule gule kullan onur
Güle güle kullanın yakıyor maşallah
Eyvallah arkadaşlar beğenmenize sevindim..
Güzel araba hayırlı olsun kaça aldınız acaba?
Maşşallah Onur abi,hızına yetişilmiyor vallahi :)
Sagol cenk kardesim.44 bi tl ye aldim aylardir takip ediyordum
bu çanakkaledeydi ben kaçırdım ilan 1 saat durdu çanakkale kepezde çok uygundu izmirde bi galeriye gitti ama benim multiair puntom dan sonra level atlıycaktım kısmet sizeymiş hayırlı uğurlu olsun
Aynen oyle bende kacirmistim ozaman arac milli dalgiç devrim ulusoyundu plakanin bas harfleri hala ayni degistirmedim.arsa takasiyla izmire gitti hic kullanilmadi arkadasimda galeride gozuken araci izmirden sahistan aldi bende ondan kac aydir takip ediyrm once 51 istemisti sonra 47500 en sonda 46 bine bende 44 bin e aldim sifir fiyatina gore nerdeyse 20 bin tl asagisina aldim ne kadar cok deger kaybediyor boyle
Maşallah kazasız belasız ;)
onur hayırlı olsun kardeş güle güle kullan kallavi bir araç aldın. Ankaraya gelde test driver yapalım :)
devrimi bugün gördüm bilmiyordum onun olduğunu kesin kapardım o aracı hayırlı olsun nediyelim
Mehmetcim tesekkur ederim alirken danismanim oldun kac defa aradim kimbilir.sömestr tatilinde ankaradayim insallah Emre bey devrim ulusoyuda gorurseniz belki a olucak ama selamimi iletebilirsiniz sevinirim plakasi hala bas harflerini tasio degistirmedim bravosu emin ellerde
Hayirli olsun, kazasiz belasiz. Bravo baska birsey, gule gule kullanin :)
bu aracı bende takibindeydim gerçektende sıfırdan farkı yok alan arkadaş güle güle kullansın
Hayirli uğurlu olsun, cok guzel arac. Bir ara aracın icini dısını, konsolu, bagajı fotograflayabilir misiniz?
Hayırlı olsun