Arkadaşlar aracımı aldığımda çok sade ve boştu.Dümdüz punto bildiğiniz :D Burdan yavaş yavaş aracıma yaptığım modifikasyonları paylaşacağım. Öncelikle aracın ilk resimlerini paylaşıcam.
Printable View
Arkadaşlar aracımı aldığımda çok sade ve boştu.Dümdüz punto bildiğiniz :D Burdan yavaş yavaş aracıma yaptığım modifikasyonları paylaşacağım. Öncelikle aracın ilk resimlerini paylaşıcam.
Bugün aracıma ön panjurlar arasına folyo ve plakalara kaplama işlemi yapıldı. Fotoğraflarını detaylı çekemedim. Yarın filmden sonra daha detaylı fotoğraflar çekilip yüklenecektir.
hadi bakalım maşallah, devamını bekliyoruz.
Ne kadara kaplıyolar plaka altı folyoyu?
app plaka olsa daha guzel dururdu
Bence app plaka yerine orjinal olsun ve yaptırabileceğin bunlar resimler altta.
Eklenti 30041
Eklenti 30042
H.KURU Saygılarımla
Arkadaşlar yan marşpiyellere etek dediğimiz eklentiden yaptırmayı düşünüyorum. Fakat çok farklı fiyatlar gördüm. 130a da var 150ye de hatta 250ye kadar çıkıyor. Bi yerle konuştum 130a anlaştık fakat kafam karıştı ürün kötü çıkarmı diye. Ne biliyim ürün cuk otururmu , renk tutarmı boyaya gittiğinde , malzeme kalitesi nasıl olur? Sonuçta ürünün parasını veriyosunuz öyle geliyo eğer kötü çıkarsa para yanacak. Bu ürünü nasıl değerlendireceğim neye göre sorgulayacağım almadan önce. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Birde mavi fiat amblemlerini abarth ambleme çevirmek istiyorum. Nasıl monte edicez kendim yapar mıyım
mühürlü app + far karartma+amerikan park+spoiler güzel bir yayla çok güzel olabilir :)
Ben arkadaşımdan yaptırdım sadece ön kare plaka 15 tl :) fiyatta çok güzel onuda folyoya silikon ile yapıştırdım :) Görsel aşağıda
https://i.hizliresim.com/Wrgq44.jpg
alakasız olucakda bu far karartma olayı muayenede sorunsuz gecıyormu ?
Gecer