Ce: Apartmanda park sorunu.
ali abi valla bende sık geliyorum senin sokağa yer bulamayınca çekiyorum sağlı sollu ama o sokakta çok enteresan hiç kaldırım yok. oraya o şekilde imar planı veren belediyeye ne diyeyim ben. sokağın başındaki inşaat olmadan önce iyiydi herkes ki en az 8 araç çekiyodu oraya... şöyle bişey yap abi. sizin sokağın öteki başında gelly servisine giderken bi çöp konteynırı var onu çek evin önüne ortala iyice. park edemesin millet...
benim evde sosyal tesislerin orda. adam tesislerde yer bulamıyo geliyo benim penceremin önüne çekiyo. gerçi ben pek dert etmiyorum park ettiğim yerden rahat 5 gün çıkmadığım için :D ama sizin sokak harbi sıkıntılı. abimler sıfır sportege ini orda pelikana mal getiren arabaya sürttürdüler bi sefer camlarını patlattılar kamyonların girip çıkması gürültüleri kornaları falan hep bir sıkıntı. pelikan olmadan önce ne iyiydi orası...
Aynen öle.Ben 1996 yılından beri orda oturuyorum,hiç böyle bir sorun yaşamamıştım pelican yapılana kadar.Çöp konteynırı olmaz.Apartmanda yönetici benim,şimdi yönetici olarak sen gel burnumuzun dibine çöp konteynırı koy :)
Alıntı:
aliastam Nickli Üyeden Alıntı
Aynen dediğiniz gibi.Evim alış-veriş merkezinin yanı olduğu için park yeri bulamayan camın önüne geliyor.Park edenlere silecek parası ödetmekten bıktım artık.
allah akıl fikir versin, ben tam tersini diyorum orası sizin camınızın önü diye kimseyi engelleyemezsiniz. Yol kamu malıdır ve orada herkesin siz kadar hakkı var, hele hele kimsenin malına zarar verme hakkınız yok. Gün gelir biride size zarar verir anlarsınız.
Benzer durumu burada bahçelide yaşadım kadın tehdit etti çekte ne oluyor diye sanki yol babasının malı artık yeni yapılan her aparmanın kendi park yeri olmak zorunda yola benim denmesi bence de sinir bozucu bir durum...
Herkesin düşüncesi farklıdır tabii.Ama sizinde kapınıza her sabakh araç park edilip toplu taşıma aracı metrobüs e binip giderse ve ben eve her geldiğimde Aracımı kapımın önüne koyamiyorsam o arabada ne lastik bırakırım ne silecek.Ben aynısını yaparsam başkaları da bana yapsın. ..
Valla bende cogu zaman kendi kapimin onunde yer bulamayip 2-3 sokak ileri birakiyorum yapacak bisey yok. Malina zarar verdiginiz insanlarin hakkina giriyorsunuz. Vebali buyuk bence. Ben kimsenin malina zarar vermem veremem yer yoksa yok arkadas dunyanin sonu mu.