Dualogic vites geçişlerinde sürtünme sesleri
Merhaba arkadaşlar. 2005 dualogic dynamic punto aldım. 1.2. ve 3. viteslere geçerken ve düşerken metallerin birbirine sürtünmesine benzer 2-3 saniyelik sesler çıkıyor. servise gittim ilk defa böyle bişey gördük dediler. Aynı sorunu yaşayan ve nedenini bulan arkadaşımız var mı acaba? Burada yeniyim yardımcı olursanız çok sevinirim.
Cevap: Dualogic vites geçişlerinde sürtünme sesleri
konuyu hortlatıyorum.. bayramdan önce arabamın ağır bakımlarını yaptırdım.. baskı balata, triger, fren balataları değişti.. değiştikten sonra bu ses benim aracımdan da gelmeye başladı
Alıntı:
khanjar Nickli Üyeden Alıntı
konuyu hortlatıyorum.. bayramdan önce arabamın ağır bakımlarını yaptırdım.. baskı balata, triger, fren balataları değişti.. değiştikten sonra bu ses benim aracımdan da gelmeye başladı
İşlemler ne kadar tuttu acaba?
triger seti değişimi: 350 tl (bunu farklı bir yerde yaptırdım)
yağ ve filtrelerin değişimi: 180 tl
baskı balata değişimi: 600 tl (çatal dahil değil)
fren balataları değişimi: 200 tl (bununla beraber bir parça daha değişti ama tam hatırlamıyorum)
200 tl ye fren balatası olmaz.disklerde değişmiştir,parça fiyatını bilmiyorum anck baskı balata değişimide çok geldi bana
ayrıca vakit kaybetmeden yaptırdığınız yere götürün,kontrol etsinler belki şanzıman yağında sıkıntı vardır.
Alıntı:
punto1414 Nickli Üyeden Alıntı
200 tl ye fren balatası olmaz.disklerde değişmiştir,parça fiyatını bilmiyorum anck baskı balata değişimide çok geldi bana
ayrıca vakit kaybetmeden yaptırdığınız yere götürün,kontrol etsinler belki şanzıman yağı ek
evet diskler de değişti.. bir de alt takımdan bir parça vardı ama adını hatırlayamıyorum
baskı balata servis 2200 tl dedi ben başka bir ustaya 600 tlye yaptırdım.. ankarada bilenler vardır emci oto'ya yaptırdım