Park sensörü ve cam filmi konusunda yardım eder misiniz?
Arkadaşlar tekrar merhabalar..
Forumun arama bölümünde çok arattım..
Aldığım sonuçlar aşağı yukarı fiyat ve yorumlar idi cam filmi konusunda..
Park sensörü konusunda da 1-2 marka göstermişlerdi forumda ama tarihler bir kaç ay öncesine ait :(
Önümüzdeki hafta İstanbul'a geleceğim kızımın alerji testleri için..Ev Fındıkzade'de..
Yardım ricam 2 başlık altında aslında..
1. Sadece arka camlara film yaptırsam çok kötü durur mu?(Sadece kızım-güneş ışığı tepkimesini engellemek niyetindeyim)
Çıkarılırkan iz bırakmayacak,en az 2 sene garanti verebilecek,Fiyatı makul bir yer tavsiye edebilir misiniz?
Fiyattan kastım şu; 300 ytl gibi rakamlar bana açıkçası fazla geliyor, ama 20 ytl'ye bir top film alıp ziyan ederek sinir katsayımı da arttırmak istemiyorum..
Düşündüğüm renk ise güneş ışığını azaltacak ama fazla koyu olmayacak griye yakın bir ton..
2. Park sensörü konusu;1-2 aya kadar ehliyet sahibi olan ancak tecrübesi olmayan eşim Erdek sokaklarında olacak:busted_b:
Daha önceden takan arkadaşlar memnunlar mı?Fiyatlar ne civardadır? Taktırdıkları yerde işçilik kalitesi nasıl?Taktırdıktan sonra kullanırken problemlerle karşılaştılar mı?
Park sensörü konusunda orjinal taktırma fikri daha ağır basıyor..Forumlardan takip ettiğim kadarıyla sorabileceği 2 yeri şimdiden öğrendim...Zincirlikuyu birmot ve beylikdüzü birmot..
Gerçi zincirlikuyu ''somun'' unutma gibi bir hikayeye karıştığı için şansını azalttı..
Her 2 konuda da fikirlerinize ihtiyacım var..Şimdiden çok teşekkürler..
orjinal park sensörüüü konusunda
orjinal park sensörüüü takılamıyooo denmişti banaaaa srviste bende taktırmadımmmm , şimdi anladığımmm kadarıyla takılabiliyormuşşş bir bilginizzz varmı