Uzaktan kumandalı mp3 player
selamlar arkadaşlar 2006 grande puntoya sahibim.
aux ara bağlantısı için gerekli kablonun siparişini verdim.
piyasada ses kalitesi ile kendini ispat etmiş bir kaç mp3 player buldum, ancak hic birisinin uzaktan kumandası yok.
benim düşüncem aux kablosunu ve mp3 player ı torpido gözüne atıp kapağı kapatmak, varlıgını bile unutmak. araç kullanırken bit kadar mp3 playerın ileri geri tuşuyla ugraşmak istemiyorum. sağda solda sallanmış kabloda istemiyorum.
sizden ricam bildiğiniz uzaktan kumandalı bir mp3 çalar varsa eger bilgi vermeniz yönünde.
iyi forumlar dilerim.
https://i.hizliresim.com/lBnzBJ.jpg
Şu üründen aldım bi kutu bi jak girişi auxa taktım usbden müzik dinliyorum bu gün araca bağladım süper çalışıyor. 12v ile çalışıyor elektriği direk çakmak çoklayıcıdan aldım. Uzaktan kumandası ile kullanmak çok zevkli ve çok kolay :)
Aliexpressten aldım 3 haftada falan geldi ama yanlış hatırlamıyorsam 6.39 dolar olması lazım. Bi kutu aldım 5 tlye, 1 tlye kulaklık girişi aldım toplam maliyet 20 tl yi bulmadı radyosu var uzaktan kumandası var usbden müziğimi dinliyorum ve bence ses kalitesi de tatmin edici cızırtı falan yok. Fakat aldığım gün indirimdeydi şimdi 11-12 dolar seviyesinde ve bazılarında bluetooth da var bir inceleyin siteyi isterseniz.