City sorunu yardımınıza ihtiyacım var
öncelikle şimdiden teşekkür ederim;malum olduğu gibi hepimizin canını yakan bu cıty sorunu bir süredir benimde başımda var seyir halinde sola cekme arıza lambası dıreksiyon sertleşme(allahtan hep park halindeyken başıma geliyor) ve o araçtan soğutan lanet olası titreme sesi bu aralar bir hayli fazlalaştı.
Araştırdığım ve forumda gördüğüm kadarıyla servisler bu işi ücretsiz olarak yapıyormuş tabi yapmayıp yokuş yapanlarda var benim başıma geldiği gibi gecenlerde samsun birmotu aradım ve bu arızadan bahsettim ve sistemden kontrol etmeleri gerektiğini söylediler üçretsiz onarım için ve servisin yolunu tuttum ve daha önce birkere değişim yapıldığını ve ücretsiz yapamıcaklarını ve 1800 lira karşılığı sorunu giderebileceklerini söylediler bu değişim bir sefere mahsusmudur istenen para azbuz birşey değil aracım 2006 model gp ve 137000 de yaklaşır alalı bir sene oluyor ve serviste hiç bakım yaptırmadım.
Bu sorunu yasal yollardan halletme şansım varmıdır sizce yada kardeşim hiç uğraşma burda şu paraya tamir ediyorlar sorun sıkıntıda cıkmıyor. Gercekten kafam cok karışık bana bir yol gösterirseniz cok sevinirim şimdiden teşekkürler.