Bugun hava filtremi degistirdim. Cekis baya artti. Yakit ortalama degerlerini paylasicam.. sık sık değiştirin ;)
Eklenti 29428
Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "
Printable View
Bugun hava filtremi degistirdim. Cekis baya artti. Yakit ortalama degerlerini paylasicam.. sık sık değiştirin ;)
Eklenti 29428
Performans hava filtresi tak ona kanka :D
Servis kaydi olur la degisse degismemis o zaman :) hqngi tjete bakiyon verim bnm arabayi sana :D
Her 10binde bir değiştirdiğim bir parça. Bir tek polen filtresini değiştiremiyorum o da şimdi pis kokmaya başladı =/
30000 km dir apexi takılı 110 tl ..arada temizle devam:)
Sadece tjet için değil diğer model sahiplerininde hava filtrelerini değiştirmesi tavsiye olunur, kimisi diyor benim bakımım 20binde bir... hava filtresinde hava alacak yeri kalmamış 20bin km dolsun öyle değiştireyim diyor, yazık yani motor nefes alamıyor yakacak oksijen yok çekiş düşüyor tüketim artıyor haberi yok maalesef.......... Özellikle tozlu yollar için sık sık değiştirmekte değişim imkanı yoksa hava kompresörle temizlemekte fayda var.........
Ben dizelciyim. Her 10binde değiştiriyorum. Her gün Elmadağ'a giden bi arabam var 43 km gidiş. Kamyonlar,bozuk yollar toz çamur derken çıkan pislik inanılmaz.
Her 7binde değiştirmem gerekebilir açıkçası.
LG-D802 cihazımdan gönderildi