SmLCvLk Nickli Üyeden Alıntı
Modifiye kişisel bir olay..Herkesin zevki ayrı tabiki..Ben de aracımı aldığımda modifiye işine giriştim..Ama öncesinde oldukça nette gezindim ve arkadaşlardan fikir aldım..
Benim düşüncem görüntünün en önemli parçası jant lastik..205/45/17 lastik ve jant uygun olacaktır..Bende 40/17 var ama oldukça dikkatli bir kullanım gerektiriyor..Burdaki kaybınız konfor olacak lakin buna değer derim..
Egzoz işi en kararsız kaldığım mevzu oldu..Vanalı egzoz istemiştim fakat bu yaştan sonra polis , muayene gibi dertlerle uğraşmak istemedim ve vazgeçtim..Onun yerine açık hava filtresi taktırdım..Ses olarak da , performans olarak da ( psikolojik olabilir belki ) oldukça memnunum..Egzozu ise sadece başlığını alarak görüntüsel bir değişiklikle hallettim..
Tavan kaplamaya hiç bulaşmayın..Hem muayeneden geçmez hem de satışta sorun çıkabilir..
Aracı basmak daha sportif bir görüntü verecektir lakin yine kullanımda dikkat gerektirecektir..
Karlık , marşpiyel , spoiler artı bir albeni katsa da yokluğu pek de önemli değil bana göre..
Yakıt işine gelirsek , jant lastik , filtre , egzoz falan derken aracımın yakıtı ilk aldığımda şehir içi 22-23 kuruştu..Şimdi ise 25-26 kuruş ;)
İlk ve son halini de ekliyorum..