Yorumlarınızı bekliyorum :)
Printable View
Yorumlarınızı bekliyorum :)
beğendim... :)
Oyy oyy oyy :D Vallahi bende çok beğendim bence araç üzerinde daha kesinlikle oynamayın çok şık duruyor araç :D
Ama Yay'da oursa dahada fena olur :D
çok şık maşallah ama 17 yakıtı çok etkiliyo ama görsellik çok iyi
1.4 fire 15 ile bile zor gidip yoruluyor 17 ile ne olur kimbilir :) Jantlar fena değil. Ama bana biraz basit geldi. Şahinlere takılan jantlar gibi. Şahsi fikrim :) Zevkler ve renkler meselesi :) Arabanız çok güzel ama maşallah. Kazasız belasız sürüşler :)
hayırlısı olasun jantların ofseti araca uygun değil gibi birazda dışarı taşmış görünüyor sizde belirtmişsiniz yaysız hiç sürtmemesi lazım normalde.
ofseti kaç ?
jantlara bayıldım
Hayırlı olsun güzel jantlar benim lastikler 40 yanak kütük gibi 45 yapsam konfor artarmi
iPhone 'den aracılığı ile gönderildi
Hayırlı olsun. Ben beyaz arabada beyaz jant sevmem ama sizin ki gayet güzel durmuş. Ayrıca benimde lastik ölçülerim sizinkiyle aynı ve bende arkaya 1 kişi bindirdiğimde sürtme yaşıyorum. Bu yüzden yay olayına giremiyorum.
Gerçekten güzel omuş güle güle kullan.bu jantları hep wv grubunda görüyorduk puntoyada yakışmış ;)
O zaman hiç girmesemmi 45 yanak işine 50 yanak çap ile alakalı sıkıntı yaratmazmi
iPhone 'den aracılığı ile gönderildi