Birmot Zincirlikuyu şubesi arabayı yaza hazırladı :)
selam olsun internet sıkıntımdan dolayı uzun zaman aradan sonra tekrar aranızdayım yaz geldi malum aracıma bir çeki düzen verilmesi gerekiyordu araştırdım iyice ve sonucunda hoşuma giden birmottaki kampanyaya gidip yerinde göz atmak istedim
işlemler şunlardı
detaylı iç temizlik + koruma
detaylı dış temizlik + pastacila + çizik giderme + boya koruma + su kaydırıcı
motor temizleme + koruma
araca alt izalasyon ( ses yalıtımı + yağmur çamur vs koruma sağlaması amaçlı ) ses açısından cok çok iyi bir izlenim vermedi fakat seste azalma var ..
ufak tefek rutuşlar
fiat punto evo orjinal pas pas takımı
navigasyon hediye dandik bişey : ))
ricalarım sonucunda tampunumda yanlardan açılma vardı düzeltme yapıldı ( 150 tl isteniyordu diğer servislerden )
kapılarımdaki gıcırtılar sonucu kapı gergilerin değişimi ( şuanki hali harika maşallah )
bagaj pontisotlarım yoktu yerlerine pontizot koyuldu artık çukurlarda bagaç iç kapağım vuruntu yapmıyor : )
işçilikten gerçekten çok memnun kaldım a dan z ye harika bir şekilde arabamı teslim aldım ve almadan evvel heryerini çok ince ayrıntılara kadar inceledım aracımı 1 buçuk günde teslim aldım cumartesi teslim ettim pazartesi 4 sularında gittiğimde aracım halaa içeride son uygulamar yapılıyordu buda beni bir haylı memnun etti gelelim resimlere detayl ıresimleri hafta sonu çekip ekliyeceğim şimdilik çektiklerim bunlar buyurun arkadaşlar