selamın aleykum arkadaslar 2006 model grande 1,3 puntom da ilk çalıştırmada yani motor soğukken 800-1000 devir arasında sürekli kalkıp iniyor normalmidir değilmidir sizlerin görüşü nedir neden olabilir.
Printable View
selamın aleykum arkadaslar 2006 model grande 1,3 puntom da ilk çalıştırmada yani motor soğukken 800-1000 devir arasında sürekli kalkıp iniyor normalmidir değilmidir sizlerin görüşü nedir neden olabilir.
Titreme var değil mi? Bende de var o. Bir de geç çalışma oluyor bende.
A.slm kardes normalrir. Vurunyu yokda asiri titreme falan problem yok
Aku buji kontrolunden gecmenizi oneririm. Araciniz lpg li ise regulatorde problem olabilir.Yoksa mars dinamosunu yersiniz.
Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "
Merhaba arkadaşım aracım 90'lık dizel. Bujileri yeni değiştirdim. Akü konusunda 1 sene önce aldım akümü. Aldıktan bir hafta sonra sanırım tavan lambamı açık bıraktığımdan dolayı bitmişti. İnci Akü'nün yetkili servisinde 1 gün boyunca şarj ettirmiştim. Şimdi akünün üstündeki ışık yeşil, dolu gibi görünüyor ama ben de aküden şüphelenmiyorum değil.
Ben bi aküyü ölçtüreyim hocam. Teşekkür ederim.
ısıtma bujisinden bahsediyorsa eğer çok soğuk havalarda geç çalışmaya neden olabilir ama,rölanti dalgalanmasının ilgili yoktur onla
Arkadaşlar aracim dizel sadece sogukken devir dalgalaniyor.isitma bujileri yeni değişti.
S.A. Aranıza yeni katıldım.
Bende de bu problem var. Vites boştayken debriyaja basıp çekersem daha fazla sallanıyor devir. Baskı balatam bitmek üzere debriyaja basma durumundaki sallantının bununla alakalı olduğunu sanıyorum. Enjektör ayarı maliyeti için cevap verebilecek olan var mı?
kızdrma bujişiyle alakası olmaz sz enjektrlere baktırınız