Merhaba arkadaşlar. Hafta sonu aracı yıkarken resimdeki ampul dikkatimi çekti ve ne denediysem bu lambayı yakamadım.Kısa-uzun-park-sis-hatta 4lüleri bile yaktım :) ama nafile.Ne işe yaradığını ve nasıl kullanıldığını bilen var mı??
Printable View
Merhaba arkadaşlar. Hafta sonu aracı yıkarken resimdeki ampul dikkatimi çekti ve ne denediysem bu lambayı yakamadım.Kısa-uzun-park-sis-hatta 4lüleri bile yaktım :) ama nafile.Ne işe yaradığını ve nasıl kullanıldığını bilen var mı??
Gündüz farı onlar. Bodyden kapatılmıştır, açmak için sol sinyal grubundaki menü düğmesinden menü içerisine girip on yapmak gerek diye biliyorum. Aracım evo değil bu yüzden hangi menüde bilmiyorum. Kitapçığa bakın ya da menüyü kurcalayın karşınıza çıkacaktır.
Evet gündüz farları :) Yol bilgisayarından açılıp kapanıyor.
Sol alt da sisleri açtığınız yerdeki menu düğmesine basın ileri gidin artı eksiden di sanırım arabada değilim şu an :) orda gündüz farına gelin off konumundadir onu açın ve menu tuşuna basılı tutarak menüden çıkın yanar :)
Hazır konu açılmışken bende sorayım sorumu :) Gündüz farlarını sislerle açmak mümkün mü ? Sisleri açtığım zaman sönüyorda ?
Onu bilemedim :))
Açılır bir şekilde de, sis yokken sis farlarınızı açmayın lütfen :) Hem yasak hem de önde gidenin gözünü kör ediyor resmen :(
Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar :)