Fiat'ın stratejisi nedir?
Punto veya Bravo ile 500L nasıl kıyaslanır anlamıyorum, her ikisi de farklı konsepte sahipler. Punto'yu ve Bravo'yu sevenlerin 500L'yi seveceğini sanmıyorum. Punto, B segmenti, Bravo C segmenti hatchback'ler ve sınıflarının en güzel arabaları. Hele Punto en donanımlısı. 500L'in ise ne olduğunu, hangi segmentte olduğunu bir türlü anlayamadım, oto dergileri de anlayamamış olacak ki kategorilerde gözükmüyor. Gözükmediği bir yer de satış sıralamaları... Bakmayın siz Fiat bayilerinin çok satılıyor dediğine, bu bayat bir pazarlama taktiği. Tüm üreticiler B ve C segmentlerinde yeni tasarım ve yeni teknoloji yarışında iken Fiat'ın stratejisini de anlayamıyorum. Bir ara Fiat'ı zor durumdan Doblo'nun kurtardığını duyardım, acaba şimdi de aynı durum mu söz konusu, 500L gibi Mini Cooper Contryman taklidi bir modelden mi medet umuyorlar. Niye yazdım: Üç yıldır Punto Evo kullanıyorum. Arabam bugün tam 78 Bin km'ye ulaştı, sıfır sorunsuz. Çok memnunum ve çok seviyorum ama ne Punto'nun ne de Bravo'nun yeni bir tasarımı, yeni teknolojilere sahip modelleri yok ve artık çıkarılmayacak. Bu arada, yeni model diye zaman zaman bazı fotoğraflar görüyorum, beklentim daha da azalıyor. Sevgilerimle, Ender Süvari