çalıştığım karşı gazetesi kapatıldan acil aracimi satiyorum yardiminiza ihtiyacim var
160523362 sahibinden ilan no
Fiat Punto 1.4 Easy S&S 2012 Model 34.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 160523362
Printable View
çalıştığım karşı gazetesi kapatıldan acil aracimi satiyorum yardiminiza ihtiyacim var
160523362 sahibinden ilan no
Fiat Punto 1.4 Easy S&S 2012 Model 34.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 160523362
Hayırlısıyla satarsınız işallah.
plakayı niye kapatıyorsun sorun yok yazsan bile insanlar buna şphelenir
Gecen yıl arkadasım Toyota Corolla satıyordu 2 araçları olduğu icin Corolla garajdan bile çıkmıyordu her neyse arac gümüş gri renkteydi. Arac satılsın diye ilana koydular ama satamadilar her neyse 1-1.5 ay sonra ogs kacak geçiş cezası ve Denizli'de,Eskişehir de kesilmiş radar cezaları geldi dava felan açıldı ama bir sonuc elde edemediler..bu arada arac 06 plaka ama Kırşehir'deydi.
bende ilan koyarken plaka-sase isteyen arasın diyorum .
iPhone 'den aracılığı ile gönderildi
2 kere gitmiş.
ilani günceledim arkadaşlar plakayi açtım uyardığınız için teşekkürler
yardımımıza neden ihtiyacın var ben orasını ayıkamadım :D
Hayırlı satışlar
Hayırlı satışlar. Umarım en kısa sürede istediğiniz rakama satarsınız.
çünkü bir aile bakiyorum ve maşımı alamadim ve bundan sonrada alamiycam o yüzden acil satmam lazim hergün tv lere çıkıp iyice afişe olmusuz basın dünyasında ve 4 5 ay iş bulamiyacamdan acil yardiminizi istedim etrafiniza paylaşıp aracımı satmak istiyorum arkadaşım.
bugün galericilere gittim 28 bin lira verdiler araca insallah bu insanlara satmak zorunda kalmam
aracınız daha fazlasını hak ediyor.Muhalif olan her kurum gibi siz de nasibinizi almışsınız.Adaletine ..... Türkiye..
umarım satılır.
Xperia L cihazımdan ile gönderdim.Olası yazım hatalarım için Özür Dilerim.