Arkadaşlar telefonuma fethiye ölüdenizde 4 gün 5 gece 260 tl erken rezarvasyon fırsatı olarak mesaj gelmiş.Daha önce burada tatil yapan arkadaş varsa hangi oteli önerebilir bana.
Printable View
Arkadaşlar telefonuma fethiye ölüdenizde 4 gün 5 gece 260 tl erken rezarvasyon fırsatı olarak mesaj gelmiş.Daha önce burada tatil yapan arkadaş varsa hangi oteli önerebilir bana.
Ölüdenizde belcekız beach resort iyidir
sony xperia cihazımdan gönderildi
fethiyeye 2 kere gittim grand üçel oranın en iyisi güven bana ;) pişman olmıcaksın
Arkadaşlar yazdığınız otellere baktığımda bana mesaj gelen hotelin günlüğü 46 tl iken belcekız beach resort otelki 150 küsür birşey.Fiyatı bu şekilde olduğuna göre mutlaka çok iyidir ama hem ucuz hem de güzel olan bir otel arıyorum.
o fiyatlara ölüdenizde buldugun otel pansiyondan öte gidemez. ya tatil yerini değiştir yada bütçeli artıracaksın
ölüdeniz güzel değil marmaris veya antalya belek taraflarına bak
Hocam gelen fiyatı ancak tarihe göre değerlendirebiliriz.Genelde turizm acenteleri en ucuz dönemdeki fiyatı kampanyada sunarlar ancak sizin gitmek istediğiniz tarihi söylediğinizde yüksek sezona denk geldiği için fiyat yükselecektir.