Merhabalar.
Ben Tolga KIRMACI. 33 yaşındayım. Ankara'nın Eryaman semtinde oturuyorum. Fiat Yetkili Bayi Tan Oto'da iki yıldır servis müdürü olarak görev yapmaktayım. Faydalı paylaşımlarla görüşebilmek dileğimle.
Printable View
Merhabalar.
Ben Tolga KIRMACI. 33 yaşındayım. Ankara'nın Eryaman semtinde oturuyorum. Fiat Yetkili Bayi Tan Oto'da iki yıldır servis müdürü olarak görev yapmaktayım. Faydalı paylaşımlarla görüşebilmek dileğimle.
Hoşgeldiniz keyifli ve aktif forumlar dilerim. Buluşmalarımıza şiddetle katılmanız dileğiyle ;)
Tolga bey ayrıca bir şey sormak istiyorum.
Bende 2008 grande punto var ve yolda giderken hafif çukura girdiğimde veya bozuk yolda gittiğimde takur tukur ses geliyor ön takimlardan Z rotlardan şüpheleniyorum.Yaptîrmaya kalksam 2 tarafında değişimi bize kaç patlar.Ayrıca òğrenciyim, özürlüyüm ve evli 1 çocuk babasıyım.Bu durumda herhangi bir indirime tabimiyim.:)):)):))
üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla
Merhaba.İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
İstemiş olduğunuz Z rotlarının kdv dahil adet fiyatı 58,20 TL.'dir. Ben bu fiyat üzerinden tabii ki yardımcı olurum ancak önce teşhisi doğru koymak gerek diye düşünüyorum. Müsait bir zamanınızda uğrarsanız hem tanışmış oluruz hem de teşhisten emin oluruz.
Ankara Yenimahalle'de Çiftlik Kavşağındayız. Hemen yanımızda Honda Efe PLaza, önümüzde de Petrol Ofisi var. Görüşmek dileğiyle.
Olur mu öyle şey,her zaman bekleriz.
Allah razı olsun kısmet olursa dediğim gibi ay başı orda olacağım.Ayrıca sizide her hafta cumartesi günleri akşam halı saha maçlarına bekleriz ve bu hafta olacak cumartesi günki paitboll kapişmasında aramızda gòrmekten mutluluk duyarız.
üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla
Bu hafta Ankara dışında olacağım ama bir cumartesi mutlaka gelirim.Gelmeden önce de size haber veririm.Teşekkür ederim.
hoşgeldiniz..