cdogu Nickli Üyeden Alıntı
abi özel mesajda söylemiştim,yine söylüyorum. Pişman olacağın bir tercih olur Corsa C. Özellikle C gerçekten kalas bir araba. İç malzeme kalitesi,(Punto'nunki ne kıyasla dahi) kötü bir malzeme. Vites geçişleri keza öyle. Dizelini kullandım uzun yolda. Bas bas gitmiyor. Bağıra çağıra bir hal oldu ama gitmiyor gerçekten. D kasa olsa bir nebze estetiği var bana göre. Ama C hem kalas bir araba hem de sürüşü keyifsiz...
Punto konusunda sana son derece hak veriyorum ama gerçekten soğuyacak bir durum görmüyorum. Benim de arabamda City arızası vermişti. Benim de oldu sıkıntılarım senin kadar olmasa da. Ama sen de Punto'nu seviyordun gayet :)
Ben sana yine tavsiyemi vereyim. İyi sağlam bir usta bul. Ve Punto al. Bu sefer didik didik et,ama yine Punto al. Segmentinde alabileceğin daha iyi bir araba yok malesef. Benim Fire Punto'da kapı trimlerinden ses gelmiyordu. Senin arabanın fazla yıpranmış olması söz konusu sen bahsediyordun bundan. Her şey olabilir. Gel vazgeç şu corsa'dan. Gerçekten üzülürüm sonra pişman olacağını bildiğim için..
Arkadaşın konusuna gelince. Astra'nın J kasası ağır bir kasa olduğu için gitmiyor. Kasa gerçekten kaslı ve dolu dışarıdan çok güzel görünüyor ama Turbo olmadığı sürece atmosferik motoruyla yolda bırakır. Dizel olsa yine gidebilir ama ona da bütçe artırmak lazım. Yakıt sarfiyatı da fazla benzinlilerde.