Turuncu T20 gündüz farları arıza ışığı yakarmı?
merhaba arkadaşlar;
Carub T20 Tip Turuncu Şişman Park Ampulü
Carub T20 Tip Turuncu Şişman Park Ampulü 0403060 - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com
gündüz farı olarak kullanmak istiyorum,kullanan veya tavsiye eden varmı? arıza ışığı yakarmı?
teşekkürler...
Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
Cevap: Turuncu T20 gündüz farları arıza ışığı yakarmı?
PHOTON Amerikan Turuncu T20
Orjinal gündüz farı patlayınca, önce mavi camlı beyaz ışık veren photon aldım, bir sene olmadan patladı.Sonra yukarıdaki ürünü aldım, oda aynen patladı. Daha yeni fark ettim bu photon'lar çift duylu- çift flamanlı biri patlarsa diğerini yakabiliriz. Bacaklarını birbirine bağlayıp takıp denedim , diğer patmayan flaman çalıştı. Fakat, tak çıkart yapmaktan camı patlamış. Dikkatimi çeken sağ-sol iki taraflı taksamda küçük olan ilk öndeki flaman yanıyor. Dolayısıyla gücü 21w ve 5w olan bu çift falamanın sürekli 5w olan devrede ve patlıyor. Bu tip çift flaman kullanan arkadaşlara duyrulur.
Şimdi yeni alacağım photonu, her iki flamanı birden yaksam aşırı ısıdan kaynaklı daha erken patlar mı?
Şuan tek kalan ampulü bu şekilde bacaklarını bağladım ve ikisi aynı anda yanıyor ;
General marka alın. 6 aydır kullanıyorum sorun yok.
Sorunsuz olarak General elektirik t10 turuncu' ları parklarda bir kullanıyorum. Marka iyi bende tavsiye ederim.
Arıza ışığı yakıyormu bu ampüller 1.3 multijet punto evo için istiyorum
Alıntı:
Sisson Nickli Üyeden Alıntı
Arıza ışığı yakıyormu bu ampüller 1.3 multijet punto evo için istiyorum
ampüller arıza ışığı yakmıyor. led takarsanız yakıyor.