-
Fiat Punto Blackmotion 2014 çıkmış beyler
-
Tr'ye gelirse şaşırırım.
LG G2 Cihazımdan aracılığıyla gönderildi.Olası yazım yanlışlarım için özür dilerim.
-
imkanı yok gelmez tr ye. 1. sınıflara italyanlar 3. sınıflara biz bineriz burda.
-
buraya gelmez çünkü gelirse 65-70 bin tlye çıkar vergi bindirmeleriyle o yüzden kimsenin puntoya o kadar vermeyeceğide belli gelmez
-
Brezilya'da felan bu 1.8 motor çok kullanılıyor, Fiat'ın Brezilya sitesinden görebilirsiniz. Brezilya gibi ülkeler için üretilen buralara anca adı gelen modeller işte...
-
güzel ya hakkaten ama gelmesin Türkiyeye. Bizim puntoların değeri düşer :D
-
Alıntı:
ersobas Nickli Üyeden Alıntı
güzel ya hakkaten ama gelmesin Türkiyeye. Bizim puntoların değeri düşer :D
gelse de fiyatı 80.000 tl olur. Kimse almaz zaten. :D
-
Araba iyi hoş güzel de inatla neden şu tampon plastiklerini siyah bırakıyorlar ? Ya gövde rengi yapın ya da adam gibi bir kombine ile boyayın arkadaş.
-
-
-
Aracı kullanan Orkun abiyi anımsattı bana :D
-
Alıntı:
Arrest Nickli Üyeden Alıntı
Aracı kullanan Orkun abiyi anımsattı bana :D
Ahahaha aynen yaa benziyor :))
HTC One cihazımdan gönderildi
-
bari şuna mercekli xenon koy yaa
-
On Numara ciddi yimm
GT-I9300 cihazımdan gönderildi
-
-
Blackmotionu incelerken bide baktım Tempra 2014 model :)
NOVO FIAT TEMPRA 2014 (Viaggio) + iro Comercial - YouTube
-
silecekler tofaş montajı herhalde :D :D
-
Jantlar tırt olmuş bence 16 olsa daha iyi olurdu
-
Bu araç İtalya'da da yok. Brezilya'daki Fiat'ın kendi ar-ge merkezi var ve Fiat oralarda pazar lideri olduğu için kendine özgün araçlar üretmekte daha serler. Kaldı ki neyine özeniyorsunuz bu aracın 1.8litre olup da 132hp olan araç mı kaldı? 0-100 9,6sn imiş, sanıyorum 1.4tjetten kötü... Muhtemelen atmosferik motor. 2 marşpiyel bi tampon var diye hemen çamur atmasanız?
Ayrıca Brezilya'da da çok ciddi pahalı bu araçlar. Punto'nun başlangıç fiyatı 42650 Brezilya reali, 40bin TL yapıyor. Blackmotion denilen ise 50bin TL'ye denk geliyor. Heleki 152hp'lik tjet 60bin TL.
-
Alıntı:
cdogu Nickli Üyeden Alıntı
Tr'ye gelirse şaşırırım.
LG G2 Cihazımdan aracılığıyla gönderildi.Olası yazım yanlışlarım için özür dilerim.
Bu motorla gelmesinin bir manası yok zaten 1.2 ile alınan beygir gücü için kimse yılda fazladan 1500TL vergi vermez.
Kasaya Twinair 105hp eklenirse iyi olur ama.