Cevap: Sinyal kolu fiyatları
merhaba arkadaşlar
2011 model gp aracım için bugün cc lü sinyal kolu taktırdım.
aracımın üzerinden çıkarılan cc siz kolu ise satmaya karar verdim. ihtiyacı olan arkadaşlara uygun fiyattan vereceğim.
işlemi İstanbul sultanbeylide recep usta yaptı ve çıkan kolun sağlam ve sıkıntısız olduğunu özelliklede airbag hatası vermediğini belirtti.
ilgilenen arkadaşlarla irtibata geçebiliriz. resimleri atarım.
saloo17@hotmail.com
izmir 1 sanayide cc siz sinyal kolu orjinal lancia 275 tl.reklam olmasın diye yazmadım özelden yazan olursa bilgileri veririm.
Hocam bana numarasını verebilir misin?
Alıntı:
EVO35 Nickli Üyeden Alıntı
izmir 1 sanayide cc siz sinyal kolu orjinal lancia 275 tl.reklam olmasın diye yazmadım özelden yazan olursa bilgileri veririm.
Hocam bana numarasını verebilir misin?
275 e ccsiz almaktansa 340cc li almak daha mantıklı sanki
https://www.aloparca.com/yedek-parca...51625/80026709
Sent my iPhone using
alfa nın bir modeli cc li olanı birebir uyuyor ve fiyat olarakta 240 civarı idi. 124 modeli veya 240 modeli diye hatırloyorum ama tam emin değilim.
ARKADAŞLAR CRUİSE CONTROL TAKTIRDIĞIM İÇİN ARAÇTAN ÇIKAN ORJİNAL KOL TAKIMINI UYGUN FİYATTAN SATACAĞIM HİÇ BİR ARIZASI YOKTUR AİRBAG ARIZASI FALAN YOKTUR SARGI SAĞLAMDIR (2012 1.3 MULTİJET PUNTO )
Alıntı:
Seymen1453 Nickli Üyeden Alıntı
ARKADAŞLAR CRUİSE CONTROL TAKTIRDIĞIM İÇİN ARAÇTAN ÇIKAN ORJİNAL KOL TAKIMINI UYGUN FİYATTAN SATACAĞIM HİÇ BİR ARIZASI YOKTUR AİRBAG ARIZASI FALAN YOKTUR SARGI SAĞLAMDIR (2012 1.3 MULTİJET PUNTO )
fiyat olarak ne düşünüyorsunuz, fikir oluşur.
Arkadaşlar cc'li l taktırdığım için orjinal hatasız olan sinyal kolunu ihtiyacı olan arkadaşlara benda satabilirim.
2012 easy pakette tesisati varmidir bilgisi olan varmi birde sadece cc kolu yokmu sinyal kolum saglam yoksa takimmi bu cc kolu olan parca ?
Alıntı:
flexflex Nickli Üyeden Alıntı
2012 easy pakette tesisati varmidir bilgisi olan varmi birde sadece cc kolu yokmu sinyal kolum saglam yoksa takimmi bu cc kolu olan parca ?
genellikle en uygun olanı peugeot cc kolu takılmakta. hem orjinali gibi oluyor hemde daha uygun.