Lamda Sensörü, Baskı Bilyaları
Alıntı:
Mboyaci Nickli Üyeden Alıntı
Evet araba çekiştende düştü..
Fakat bujilerden olsa araba rolantide titremesi gerekmezmi?
Araba rolantideyken hiç titremiyor.sesde yok.Fakat devir 3000'den sonra ses cıkıyor..
Ben bunu çalıştığım yerdeki mekanikçilere sordum. "Aracın viteste iken sesin gaza bastıkça arttığını, boşa takıldığında ve rölantide sesin olmadığını. Bu ses geldikten 1-2 ay sonra da performansın düştüğünü ve yakıt sarfiyatının arttığını söyledim. Ayrıca aracın yukarıda kavradığını, son zamanlarda çoğu zaman ilk kalkışta aracı stop ettiğimi söyledim. Araçtan gelen sesin aslında tam tanımının hırıltı şeklinde hemen ayak altında şanzuman bölgesinden geldiği söyledim." Onlar da bana ses ile yakıt sarfiyatı ve performansın aynı problem değil de farklı problemler olabileceğini söylediler. Ses için debriyaj baskı balatasında bulunan bilyaların aşınması veya dağılmasından olabileceğini söylediler. Bunu test etmenin yolunun araç boşta iken gaza bas, aynı anda hafifçe debriyajı yokla aynı sesi duyuyorsan bilyalardandır dediler. Ben henüz test edemedim. İstersen sen bir bak. Performans ve yakıt içinde aracın emme manifoltu ve katalitik konvektör çıkışında 2 adet lamda sensörü olduğunu bunlarının ayarının bozuk olabileceğini söylediler. Ben de bu hafta sonu Bursa Birmot'a gideceğim. Orada bakarız artık. Ama satmayı da düşünmüyor değilim:(