Kafayı sıyırmak üzereyim birileri aracıma dadanmış durumda ne yaptı isem yakalayamadım yapanı, site içinden birileri aracımı devamlı olmak suretiyle çiziyor, bi kaç defa araç içerisine saklanıp bekledim ama nafile yakalayamadım çizeni. belli aracı takip ediyor şuan aracım çizik içerisinde piskolojim bozuldu resmen acaba bugun neresi çizildi diye. ve bu ilkdefa da değil bundan önceki araçlarımda aynı şekilde biri tarafından evimin önünde çiziliyordu yapanın bir çocuk olduğunu düşünüyorum lakin çizikler derin değil bir kalem gibi bişeyle çiziliyor. size sormak istediğim soru şu araç içi kamera aldım Dvr 6 Led Araç Içi Kamera Oto Kamera 2.5" Lcd, Sesli Video Kayıt 15179857 - n11.com bu kameradan ancak araç park halinde çalışmıyorken kamera kayıt yapmıyor bende kamerayı direk aküye bağlamayı düşünüyorum kamerada hareket sensörü var o yüzden sadece hareket olduğu zaman kayıt yapabiliyor sorum şu bu kamerayı aküye direk bağlasam 24 saatte aküyü bitirirmi yardım bekliyorum. Şuan sinirlerim pik yapmış durumda aracın ön kaputunu yeni boyatmıştım çizikten dolayı bu akşam aracıma baktığım ön kaputu yine çizmiş onun bunun çocuğu. birde yapan kişiyi yakalarsam eğer (yapan kişi çocuksa) çocuğu yada ailesini mahkemeye versem bir sonuç elde edebilirmiyim yani mahkeme çocuk diye cezasızmı bırakır bunu?