Elektro şok cihazı Tavsiye, öneri, hukuki cevap
Merhaba arkadaşlar;
İnanın bu konuyu hiç açmak istemezdim ama bazen insanlar bu dereceye getiriyorlar. bu akşam yani daha yarım saat önce evime doğru gelirken bir belediye otobüsü tarafından sıkıştırıldım ve frene basmasam otobüsün arka kısmı eşimin oturduğu bölümden içeriye girecekti. daha sonra otobüsü kullanan şahsı uyarmak adına ışıklarda tekrar yan yana geldik. yaptığının yanlış bir şey olduğunu sol tarafında benim bulunduğumu söylemek adına yanaştım araçtan inmeden. ama fırsat bulup göz göze gelemedik, ışık yeşil olduktan sonra ayrı yönlere giderken ise sellektör yaparak ve korna çalarak taciz etti. böyle bir durum karşısında kendimi korumak adına elektro şok cihazını arabamda bulundurmak istiyorum. biber gazı ateşli silahlar kapsamına alındı diye hatırlıyorum 2013 yılında. elektro şok cihazında böyle bir durum mevcut mudur? bilen ve hukuki olarak ilgilenen arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum.
Not: buradaki amacım şiddeti desteklemek değil sakın yanlış anlaşılmasın.
Elektro şok cihazı Tavsiye, öneri, hukuki cevap
Öyle bir sistem var ki kafamda.. "Hidrolik tokat" tampontan tek tuşla çıkıp uzayacak dahili savunma sistemi ama konfor paketinde sunulmalı :D
Şaka bir yana must hocam hangi birinle uğraşıcan Allah kötülerden uzak etsin.
iPhone 'den aracılığı ile gönderildi